Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria. veru :o)
ale asi preto mam 98 leb pribudlo 1 centimeter slaniny na chrbte :o)))))
myslim ze 2 tyzdne dozadu som mala len 96 sa mi zda..hehe..ale nejak sme sa rozpapali. :o)

maria1113

adelaide, tak to máš fajn, že ti neubúda z centimetrov, ja som tiež myslela, že všetky podprdy majú kostice. Aj ja chcem vedieť, kde predávajú calvin clain.
Adelaide, teším sa na tvoje nové foto, porovnáme , ako sa ti zmenili a usadili za ten čas.

adelaide

katka a lubs..ake to je byt v podprde bez kostic? to som v zivote nemala..to musi byt fest pohodlne..a ceny v calvin klein su ake...a kde vlastne ten obchod je uvazujem..ani neviem

maria mam stale 98 cez prsia
ale aj cez boky :o/// ))tusim aj 99 uz
clovek ide raz do pizzerie...a hned je vsad eo centimeter viac

koho som sa pytala na chudnutie-.alore...6 kg dole? akym zazrakom?

zonda

Ja uz som sa aj fotila, ale len na telefon, lebo fotak som zabudla u nasich. A z telefonu su tie foto velmi prasive, ale nevadi, odfotim sa teda aj tak, poslem livke a neskor doplnim krajsie. Odfotim aj v tej intimissimi podprde :)

katka33

Zonda,

dik, to som si nevedela predstavit na aky stav sa mam pripravit.A pripajam sa aj ja za intimissimi, uz ich kupujem asi 7 rokov a su naozaj velmi pohodlne a velmi zenske, ( victoria secret ma viac 'agresivne' styly),zakazdym nova kolekcia, ja mam uz vyse roka nakupene cele cipkovane, bez kostic, bez vystuze Ckove podprdy, v ktorych sa teraz topim, ale nemohla som im odolat ( ale kupila som si vacsie uz vtedy, ze pojdem na augmentaciu) tak cakaju v satniku a nemozem sa dockat, kedy ich konecne obleciem...

Flow333

Adnav
raz za čas natriem palette sampon v žltej krabici odtieň strieborny. Mala som aj z dm taký sampon swiss neviem čo, ale to mi nechytalo.

adelaide

aj ja dakujem zonda za tip. uz som ale tento esiac skoncila..mozno buduci...ale je pravda ze aj mna s kosticou tlaci ta 75D..
aj ja by som sa poitesila fotke v galerke a rovno aj v tej podprde sa mozes :o)))