Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

maria1113

chcem to riesit, no baby pisali, ze je este cas, tak necham im ete do pol roka od opky a pak uvidim ako sa zmenia. by som poslala Dr. mail, bo ja sa bojim aby to nebolo nahodou daco vaznejsie, nez len asymetria. potom uvidim, a ak to bude len to, tak by som hadam aj pockala, ked budem mat babo (niekedy) tak by som to az pak zriesila. nech tam nechodim ak k zubarke :)

adelaide

vazne sa mi veelmi pacia :) a vyzera ze to v pohode u teba pojde. ja som ich mala tiez dost neskoro a teraz ich supnem k sebe hned, dokonca podprda mi ich sama spravi. ak ti budu pomalicky maknut, tak ti aj pojdu k sebe..

adelaide

presne maria moja rec.
mari aneviem. to podliepanie sluzilo na toi aby sa to pekne zrastlo co sa narusilo pri tom posuvani. tak hadam pomohlo? ale ja uz sa citim trak ze by som mohla aj na svihadle skakat..teda nemam ich uuuplne makke ako svoje, ale urcite ma vobec nebolia. mozno su este neni take citlive ako vlastne..ale ved je to len mesiac zatial. maria ty nedas foto?

adelaide

co blaaaznis xexe..to fakt? no ja z mojho zakladu a letiska...ale ja zas chcem to krasne v strede..a uz ich stlacam..no rukami ich dam..uvidime neskor v podprde.
a to je len pozitivne ze nazivo to nie je vidno nie? na fotke kazdy hrblocek..nedostatok..vsetko!! zalezi ako sa blesk rozhodne oblysnut nas a je to v prdeli:o))

maria1113

adelaide, takže myslíš, že to podliepanie ani nepomohlo?
Xexenka, nezúfaj, čo by dali niektoré baby za to, keby mali také prská ako ty. Spomínala si , že to chceš riešiť?

xexenka

adelaide

ani mi nehovor. ja ke kuk na tie moje foto ide mi az do placu. lebo v zrkadle to vobec nevidno. stelujem sa, aby som to videla no nic. a na fotke, kazdy iny :/
teraz ma dost bolia silikace, neviem ci to je chorobou, straaasne som ochorela, a ked si ich zatlacim, alebo pohybem s nimi, citim bolest. hadam to prejde.
som zvedava na new foto. ale tvoje sa mi velmi pacia, co by som ja za take fotomodelky dala :D

adelaide

a myslim ze sa celkom usadili..az na to ze prave prso ma bradavku smerom von vyraznejsie ako lave..a vyzera ze su neni v rovnakej vyske na tej foto co som hodila..ale v skutocnosti aj celkom su. na fotke su ovela ovela vyraznejsie nedostatky ako nazivo. nie je to tak..baby? flow..xexe?..a spol..