Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, tak to máš , čo by kameňom dohodil. Mne sa zo Žiliny tam teda nechce.
Luxury, tak aj po roku, no to je teda ozaj nepríjemné

maria1113

xexenka, po pravde, ja som ten "hrôzostrašný" papier ani poriadne nečítala, radšej, ale tiež mám pred tým rešpekt. Normálne som tak včera myslela na to, že by trebalo mať takých zvyšných 2000 eru v zálohe, keby niečo

maria1113

xexenka, nemyslíš, že keby to bolo niečo vážnejšie, tak by sa to prejavilo omnoho skôr? Predsa, tvoje tela sa už s impl. určite stotožnilo.

xexenka

maria1113

nechcem si to privolat, ale myslim na ten papier, co nam davali citat+podpisovat, co vse sa moze stat, tak to nechcem podcenovat a nezapamatala som si to vsetko. len kapsulaciu, abo daco take. mne obcas pobolieva lavy, a ten mam aj iny, tak preto som na to myslela....

adelaide

maria ja tiez zatial nefotim extra casto..keby bolo aspon co..teda novy podprsenkko-satnik. ked dojde lia a nabucha dalsich novych 5 kuskov tak co bude clovek traposit ked nema co :o)
ale je pravda..ze menia sa!!ako baby slubovali.