Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

Adnavcosti, ja teda mám o dosť citlivejšie bradavky, ako predtým. To si sa nebála objednávať podprdy bez skúšania? To vám je hej, keď to máte len kúsok do Parndorfu

adelaide

adnav takkze nakupujes..super..no uzi sit o:o)
a pridavam sa na pandorfsky vylet..
a tiez chcem holy chrbat..ramienka..alebo nic..len tricko co drzi na prsiach..jupii nech je leto.
a ja mam bradavky citlive..hm..asi rovnako

AdnavCosti

Mate niektora vyraznejsie citlive bradavky ako pred?
Tie moje sa mi zda niekedy, ze exploduju. Vyrazne citlivejsie ako pred...

AdnavCosti

Lubs, adelaide, maria
Uz sme sa s lubs kedysi dohodli, ze "dame Parndorf" spolu...:-) Ja byvam 15km od Parndorfu a som tam dost casto. Dobre, ze pises o CK a podprdach - na nich som v tomto obchode nikdy nepozerala :-)
A viem presne, uplne presne pochopit tvoj "holy chrbat" - ja sa presne takto tesim na ramienkove tricka. :-))) A uz som si za tu dobu, co som doma, veru aj par kuskov cez net objednala, uz aj dosli - vytesujem sa z nich.
Ale uz je na case ist do prace, lebo za tych 10 dni, co som doma, som dnes uz 3x objednala handricky alebo topanky...

xexenka

maria1113

ja som bola taka vystresovana, ze si to vse nepamatam :) ale tusim ho mam v obale s ostatnymi papiermi, ale radsej to necem citat :) a ta zaloha, noooo len by som spekulovala o vacsich :)

xexenka

Luxury

ved to!!! nik nemoze vediet, ako sa organizmus rozhodne zareagovat. a prave preto je tam ta kontrola po roku...