Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

lubs,

no budeme tyzden po tyzdni...a po 10-15 rokoch sa tu potom znova stretneme a budeme preberat vyberanie silikonov...;)

a na tie saty s holym chrbtom sa aj ja najviac tesim!!!Taktiez ani ja som ich nikdy nemohla nosit,mala som podprdu co je normalna vpredu, vystuzena push up, ale ma pri pazuchach asi 7x7 cm prilepovacie priesvitne pasky ( na telo) aj ked to dobre drzalo, nikdy som sa v tom necitila uplne uvolnene...tak na to sa straasne tesim aj ja.

Silvia313

Ahojte baby

Neviete mi prosím povedať, kedy sem chodí ta Livka? Lebo už v sobotu som jej posielala tú fotku a doteraz mi ani neodpíssala...

No a dnes som bola na konzultačke u Dr. Cerveňa, ten mi chcel dať 400ml, ale to sa mi zdalo už moc, dohodli sme sa nakoniec na 375ml...

No a 31. mája mám opku:)

AdnavCosti

maria
Teraz som podprdy vobec neobjednavala, zato tricka, kabelka, lodicky...:-)
Podprdy musim zistit, ake vlastne budem mat - ale uzrcite viem, ze nie tych starych 70A hahaha