Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Elissa

Lubs, dakujem, urcite to tu preluskam, ak budem mat chvilku casu.

Este som sa chcela spytat, ako ste to riesili po operacii v praci. Boli ste vypisane na PN, alebo ste to riesili dovolenkou?

Som skutocne rada, ze som objavila toto forum a tuto temu. Vzdy som sa stretla iba s odporcami silikonovych prs, no clovek, ktory nema taketo problemy, to v zivote nepochopi. Tak som sa predsa len rozhodla, ze sa do toho dam (i ked neviem presne v akom casovom intervale to bude, ale ja si rada pockam, ked som to doteraz vydrzala s mojou plochou hrudou).

tessy111

vladka

ja budem mať nagor ale rozdiel medzi 360 a 390 je len do širky nie do vyšky pozri si to v tabulke Impleo na www.siklienka.sk.opku mam 14.3.Ja som skušala s kryš., cukrom aj s balonom.

Silvia313

tessy,

neni to zlé, ale mne sa silikóny vždy páčili a ja to chcem aj pre svoju robotku... a mám síce už dlho dlho priateľa, ale ja do 26 určite nechcem deti... chcem byť najskôr zabezpečená a všetko, no a hlavne si splniť sen a to sú silikóny:) však keby Livka pridala tie fotky, tak by si videla...

tessy111

silvia a budeš mať okruhle alebo anatomicke? Maš take miery ako ja.Ja budem mať 360 okruhle,stredny profil ale som po dvoch deťoch.

Silvia313

tessy

167 cm, 52 kg, 75 cm pod prsiami a cca 85 cm cez prsia (keď som sa sama merala čím najtesnejšie), ale on keď ma dnes meral, povedal, že mám cez prsia 82cm či 83cm a že potom budem mať okolo 90cm a prdprdu D-čko... že budem mať krásne prsia, lebo už základ mám pekný a dobrý:) aj keď mne sa to už nezdá ok;)