Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Silvia313 a si si ista,ze chces mat take velke? nemyslis asi na to,ze RAZ budes mat tie deti a tie prsia budu poto meste vacsie a budu vyzerat nie nejak vabne po kojeni :) ja mam 22 ,tiez este nejdem mat deti dlhsiu dobu,ale uvedomila so msi,ze urcite budem mat dieta po operacii ,tak to netreba prehanat. ja mam 169,50 kg,pod prsiami 70 a cez 80 a idem mat 350 VP,gulate,ale ako ten cas ide od tej konzultacie,uvedomujem si vela veci a mozno nakoniec skoncim len pri 300. :-) tiez so mvelmi chcela veeelkeee (tu baby vedia :D ) ale uz netuzim,kvoli tomu materstvu.ze ako budu vyzerat potom.

Silvia313

silviklh

náhoda:) ja som tam dnes bola prvý krát u prvého doktora, ale hneď som vedela, že chcem ísť ku nemu... ja som sa chcela dať na poradovník, že ak niekto odmietne, pôjdem ja... ale chcela som najskôr koncom mája, no a akurát mi povedala, že niekto dnes odvolal toho 31.5., tak idem.

silviklh

Silvia313 ako to,ze ides uz 31.maja?? ja som si zajednavala opku uz v decembri a je to az na 15.6..:-( ? dakto sa uvolnil alebo co?