Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi16

martinka54

a ty máš aj modeláciu, alebo len silikony...

fuuuha, je to tažkéééé....:o(((

tiež si myslím, že po čase by som určite chcela aj silikony, le to je zasa kooopec peniažkov a teraz by to bolo pri jednom uspatí, dobre hovorííím????

Silvia313

lenkea

pokiaľ nebola zapísaná medzi babami, čo čakajú, keby sa náhodou niečo uvoľnilo, tak tam bude zbytočne vyvolávať... a ja som mala proste šťastie, veď keď som povedala Dr., že by som chcela na máj, tak sa pousmial, že objednávajú už aj na november... ale proste bola to náhoda, a veľmi dobrá, že sa im práve niekto odhlásil...

tessy111

zuzi16

tiež si myslim, že by si si mala dať aj impl.,Baby čo su po modelacii si po nejakom čase dali vložiť silikony.

martinka54

zuzi16
a preco nepovies trskovi, ze chces aj implose? ja ti to mozem len odporucit a namiesto kotvy by si mala rez len okolo dvorca mozno :-)

tessy111

vladka

aj ja som mala chrobaka v hlave.Nakoniec sme sa s manželom dohodli na 360.Myslim aj na tu vahu silikonov.Možno ked budem mať viac rokov a penazi tak si dam väčšie.Po opke mam mať91 cm cez prsia.Prosim porad mi ako mam dať tie fotky.Implantaty mam už objednane aj keby som chcela väčšie.

zuzi16

Čaute babule,

tak dlhšie som tu nebola a nemožem Vás čítať všetky...ale mám prosbu: tuším som tu už čítala, že niektorá bola v Trnave u dr. Maršala..mám už termín opky na 18.4 u dr Tršku, ale chcela by som vyskúšať ešte niekoho iného...a dr .Trška mi odporučil len modeláciu, ale jak uvažujem, tak uvažujem...ja by som chcela aj silikony!!!!

mám teraz 75 C a bojím sa, že ked dám len modeláciu, tak budú malé a ešte k tomu nebudú take pevné, ako chcem,hmmmm....a ja už mám dosť "prirodzených" prs....chcela by som pevné a gulaté, ale to len modeláciou nedocielim, že????!!!

prosííím, poradte mi, kto tam bol a má presne takuto skusenosť..

Díííky :o)