Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Silvia313

tessy,

ale ja to nemám cez lekára... kamarátka mi bola na opke a tá sa spýtala a prihovorila na klinike... nedráždim ju, ja som sa opýtala, či nieje voľné, bolo... keby som dostala september, tak sa nezbláznim... pôvodne som aj tak počítala, keď ste všetky vraveli, že sa tam dlho čaká!

tessy111

silvia313

načo ju draždiš,tebe by to bolo dobré?Vži sa do jej kože.Na vine niesi ani ty ani ona ,len lekar.

lenkea

silviklh, ja by som zavolala, niektore baby sa museli viackrat pripominat.. a mozno sa im nieco uvolni este skor..

silviklh

lenkea,kašlem na to,na tie dva týždne,možno toho 31.mája by sa stalo dačo zlé..proste to tak má byť..nejdem to riešiť...serem na to..aj keĎ som nasratá parádne...mimoriadne