Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zaia

tessy111

A aké ti navrhla?
Tak to je skvelé,určite si s ňou dohodnem konzultáciu.A ona je taká staršia pani,koľko rokov jej tipuješ?

tessy111

zaia
ja mam opku 14.3.Videla som jej pracu a ešte som nepočula nanu nič zle.Ked som ja bola na konzultačke ,tak sestričky boli velmi mile.

Silvia313

tessy

a možno aj silvikh dostane termín skôr... lebo teraz sa veľa ľudí odhlasuje... len treba veriť a netreba sa hnevať.

zaia

tessy111

Videla si jej práce?Aké prsia robí?
Kedy más opku a myslíš,že sestričky budú dobré aj v štátnej nemocnici?

zaia

Baby prihlásila som sa len preto,že spomínate pani doktorku Hudákovú a Zábavníkovú.Chcem k nim ísť na konzultáciu,ale neviem čo mám čakať.K chlapovi už nepôjdem,ani bohovi,bola som u Sabovčíka v Prešove,ale des a hrôza.Vybavil ma za 5 minút.Pochytal mi cici a povedal vysoký profil 450.Takže chcem skúsiť tieto dve.
Viem že doktorka Hudáková operuje aj v Procare a na Mojmírovej,či vo FNLP.
Aké ste z nich mali pocity???Sú to už staršie plastické chirurgičky?Myslím skúsené?Díky za odpovede.
:-)

tessy111

silvia,ved hovorim, že zato nemôže ani jedna z vas.Ja ťa neobvinujem.Len by ma tiež nasralo,ked čakaš pol roka a niekto ti vyfukne skorši termin.