Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

zuzi
ano ja mam modelaciu okolo dvorcom+implantaty, islo to pod jednou narkozou a pod jednou bolestou. ale po styroch mesiacoch sa mi stalo, ze mi na jednom prsniku povolila koza o dva cm a navyse boli moc prirodzene na moj vkus, tak som bola na reopke. odstranovala sa mi len koza a bolo to bezbolestne :-) teraz som konecne stastna ako vyzeraju

barbora10

silvik

siska e tebe keby v den konzultacie ponuknu skorsi termin,lebo tvoja kamaratka vypadla,alebo prave niekto odvolal operaciu a tebe ponuknu ist skor,tak to nevezmes?ani ty a myslim,ze ziadna z nas by v tej chvili neriesila,ze su pred nou dievcata,ktore uz na cakacke su.je to normalny postup,mne tiez volali este v den konzultacie,lebo niekto vypadol a kebyze mam pri sebe telefon,tak tiez by som zobrala skorsi termin a nezaujimalo by ma,ze niekto mozno uz caka predo mnou.

Silvia313

silvikh

keď budeš Ty po opke a pôjdeš na kontrolu a s Tebou pôjde kamarátka, ktorá bude chcieť prsia, tak sa skús spýtať, možno jej pomôžeš... každý by bol rád, keby sa niečo také naskytlo... ja som nenaliehala, spýtala som sa, tak čo je na tom, že má niekto ústa??! ako niežeby človek bol prajný a povedal, tak super, že sa Ti tak skoro povedalo, ale bude sa rozčuľovať furt a dookola... tak tam zavolaj a budeš kľudná... no kiežby si to mala už o týždeň, úprimne Ti to prajem!

tessy111

zaia
musiš mať aj ty nejaku predstavu.Na konz..mi vyskušala rôzne velkosti.Nezabudni si zobrať tričko svetlej farby bez napisov,najlepšie obtiahnute.Ona ti poradi.

tessy111

zaia

ja som bola spokojna a nemam dôvod isť porovnavať.Presne odhadla čo chcem a hlavne potrebujem.Neviem aku maš ty predstavu.Mne bola ochotna dať aj väčšie ale ja chcem skôr priridzene.Teraz nemam ani A.

zaia

tessy111

Ja mám 177centi,66 kg a pod prsiami 78centi.
Základ béčka,ale slabé.Čo myslíš,aké mi navrhne?Inak ako prebiehala tvoja konzultácia u nej?a koľko trvala?
Keď ťa zoperujú pôjdeš hneď domov či ešte na noc ostaneš?

silviklh

tak ale to je velka nahoda,ze si chcela koniec maja a mas ho..sama si to priznala,ze sa ti kamaratka prihovorila,tak nehovor o nahode.