Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

si4si
Ja osobne som cerstvo po opke u Dr.Marsala - a zatial som velmi spokojna. Super pristup, starostlivost, profesionalna robota, trpezlivost s mojimi sustavnymi otazkami.

Silvia313

vladka19

a neposielajú sa tie fotky tej Livke? lebo mne niektorá kočka povedala, že to mám poslať jej na mail.

barbora10

no veď jasné, že by to spravila každá, keby mala možnosť:)

si4si

ahojte baby mate niekto skusenosti u Dr.Marsala a u Dr.Trsku? chcem ist na augmentaciu. za kazdu odpoved vopred dakujem

lenkea

ja si nemyslim, ze by sa silviklh hnevala na silviu, ved nie je blba.. hneva sa na princip, to je cele..
aj moja kamoska sa pytala na konzultacku v PK a povedali jej, ze dr.konzultacky uz v PK nerobi a za tyzden nato tu baba pisala, ze si dohodla konzult v PK...

Silvia313

barbora10

kamarátka už prsia má, bola na kontrole, ja som išla na konzultačku... veď som písala, ýe keď som Dr. Červeňovi povedala, že by som chcela ísť v máji ak tak, tak sa pousmial, že už majú objednávky až na november... proste zhoda náhod, šťastie a to, že som už na operácii u neho mala kamarátku...

barbora10

silvikh

silvi,podla mna sa nemas na co hnevat i ked ta chapem,ze si chcela ist skor.ved este je dost mozne,ze tebe budu volat,ze niekto vypadol.ale nemyslim,ze sa mas dosvod na silviu hnevat.ty by si spravila to iste:)

barbora10

silvia

je to normalny postup,ja na tom nic divne ani zle nevidim,lebo ked je konzultacia a nahodne im niekto odriekne skorsi termin,tak ho dotycnej ponuknu a az potom ked jej to nevyhovuje,tak obvolavaju tie,co su na cakacke.a ak to este bola aj tvoja kamaratka,tak samozrejme,ze sa za teba prihovorila,ved to iste by som pre kamaratku urobila aj ja.

zaia

tessy111

Lebo chcem doktorku nie doktora,Košice sú ideálne a tam veru široký výber nie je....a ďalší nemenej dôležitý dôvod sú peniaze.
Na východe to je jednoducho lacnejšie.
Ty prečo?