Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj silviklh, veľmi sa mi páči ako rozmýšľaš o veľkosti impl., že berieš do úvahy, že nemáš ešte deti, lebo si pamätám, že na začiatku si veľmi chcela 400ml, držím ti palce. Nemaj hlavu v smútku kvôli tomu termínu, možno budeš mať aj ty šťastie.
Flow, minule sa písala, že sa ideš premerať, či náhodou prsia nevystúpili, či sval náhodou nepovolil, tak ako, je to stále rovnaké, či ti pribudli nejaké cm?

si4si

Katka33
Dakujem a mas pravdu treba usudit podla intuicie a podla prace v pondelok mam konzultaciu u Dr. Trsku tak som zvedava

Silvia313

vladka19

tak ja počkám ešte chvíľu, či to pridá, keď už som jej všetko aj s mierami poposielala:) snáď to tam dá:)

katka33

si4si
asi tu najdes pozitiva aj na jedneho,aj na druheho...mozno patris k stastnym zenam, co si sadnu hned na prvej konzultacii s doktorom a su rozhodnute...ale najlepsie je spravit si vlastny usudok, obetovat cas a zajst si k nim sama.
Ano, asi tu vsetky chvalime, aj Marsala, aj Trsku, aj Cervena...kazdy ma urcite svoj rukopis, svoje oblubene tvary a velkosti ...ale podla mna je velmi dolezite hlavne vidiet ich pracu a potom sa rozhodni ku ktoremu by si chcela ist na konzultaciu.

Silviklh
koli tomu skorsiemu datumu operacie....vsetko zle je na nieco dobre, uz kaslat na to, dva tyzdne hore, dole, asi to tak malo byt.

A kto vie co B4bie?!Dufam, ze vsetko prebieha v poriadku a ze si aspon trosku pospi cez noc . Uz nech je doma a tu s nami.

zaia

Baby a prečo si Livka nepovolá nejakú spoluadminku?Veď keď tu je cez 40tisíc príspevkou tak v galérke už musi byť veľa báb....

AdnavCosti

si4si
som 11.den po opke, prsia este dlho budu "pracovat", ale zatial som spokojna.
Cakacky neviem na prsia ake ma, ja som bola na prvu konzultacku v juni min. roku - presvedcil ma, nech si necham vsetko prejst hlavou...a tak, potom som sa mu definit. ozvala niekedy v decembri a 17. februara som sla.