Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

ilaria my mame eurosilicone..ale cerven ma aj nagor..ved preberiete..co je lepsie..mne tobolo jedno..verila som ze eurosilicone je ok..preco by nebol..

maria1113

ilaria, obidve máme zn. eurosilicon, ale ak budeš chcieť aj inú zn. , tak dr. ti dá inú.
Adelaide, ja si nemastím ničím, však uvidíme, čo povie dr.

adelaide

javy si vobec neprelepujem. len to prso jedno som zacala zas..vydrzim uz do konca tyzdna co povie dr. ci este treba jazvy nemam pekne..ale aj lenkea tzusim pisala..chce to cas...aby sa zahojili.a nedavam si nic. nemam ich aspon premastovat..nieto pisal..excipialom?

ilaria

maria, adelaide
aku mate znacku silikonov? mate obidve nagor?
Ja idem buduci piatok na konzultaciu do BB tak som zvedava co mi ponukne.

maria1113

aha, ja som myslela, že na kontroly sa chodí do BB. Ja robím všetko, samozrejme dávam si ešte pozor, lebo nikdy nevieš. Mne sa zdajú moje, tak príjemne mäkké, tak akurát.Vôbec necítim, že by som mala v nich silikon. A jazvu si ešte prelepuješ?

adelaide

maria ja idem 6.3 do PK. uz mam termin od stichov. inak ozaj, mne sa tie moije nezdaju nejake extra makke..inak uz aj tu malu dostvlacim na rukach..ty sa ako zatazujes?

adelaide

ahojte.
aj mne sa to silvikh paci. dobre robis. ja uz sice ziadne deti mat nebudem,ale aj tak myslim ze tychto 400 je max. a som spokoina..nechcem to hnat do extremov aj kvoli zdravotnemu hladisku..cize ked tieto budu posluchat, budem vdacna..