Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ilaria

si4si
ja som sa objednavala v januari aj na konzultaciu a hned som si zajednala aj termin opky a to mali najskor na august, ale asi to zmenim radsej na december, teraz baby pisali ze objednava az na november co ma vsetko plne

adelaide

ilaria ja mam pazuchou, maria pod prsom. ja som cakala od augusta do januara..ale ja som to tak chcela..ponukali mi aj november vtedy ..aj december..
si4si..no ano hovori sa to o nom..vsak aj ta cakacia doba.. :o)) a jeho reklama je eva cifrova a veresova vraj tiez.

maria uz ti sadnu lepsie uvidis.

maria1113

ja nosím stále tú pooperačnú, lebo ešte nemám kúpené podprdy, neviem, asi zajtra pôjdem niečo pozrieť. Keď som skúšala minule podprdy, tak to vôbec ešte nevyzeralo dobre, také neforemné, tak som nič nekúpila.

ilaria

mne je tiez jedno ktora znacka, hlavne aby boli potom mäkke a prirodzene na dotyk. Teraz este asi citite ze tam mate implantaty co? A rez vam robil pod pazuchou?

adelaide

maria teraz mam tu ostaru pooperacnu. ale ked niekam pojdem mvon dam si normalnu. ale mam na sebe vestu az po krk zasipsovanu cize je to jedno, nie je dovod prezliekat sa. sme v super zimnom obdobi..baby v lete to budu mat tazsie..ty to ako robis?