Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ilaria

si4si
aj ja by som chcela co najskor pred letom este, ale baby pisali ze v lete ist na opku nieje bohvieco aj rany sa horsie hoja. To uz by som pockala radsej do zimy. Vies, mam 4-rocnu dceru to by som s nou ani na plavku nemohla ist po opke.
adelaide
ano mam dieta a kojila som ju asi rok a pol tak ked sa to da k tomu prirovnat tak uz sa tesim, bol to super pocit som mala Dcka a teraz su z toho Acka :-(

maria1113

si4si, ak nechceš dlho čakať a nevadilo by ti, že zaplatíš viac, tak skús iného dr., čo má kratšie čakacie doby, napr. dr. Trška.
Adelaide, keď si si skúšala podprdy, tak ktorý košík ti najviac sedel? E, alebo D?

AdnavCosti

Ahoje,
tak som prvy den v praci...Nikto si zatial nic nevsimol, len chodim a vsetko robim na moje pomery pomalsie - ja som inak dost "hyperaktivna" - tak mozno toto si skor uvedomia.

si4si

adelaid
ano pocula som ze sa baby dostali na opku ovela skor ako mali mat termin ved uvidim a budem verit ze sa zazrak udeje

si4si

ilaria
tak to je dost cakat skoro rok moje nervy. Ja by som termin nemenila budes to mat za sebou a v auguste uz bude po lete

adelaide

sisi preco nie. ver a mozno sa udeje. ved stale sa odhlasuju baby. vzdy niekto ochorie..nieco sa prihodi..len sa treba pripominat..a telefonovat sestricke..

si4si

zazraky na pockanie a zazraky do troch dni:)))))) ja bz som chcela termin este v aprily abz to bolo do leta ok. Ale to moyem len snivat :))))

adelaide

ilaria ja som nikdy ani necitila implantaty. neviem k comu to prirovnat..neviem ci mas deti.ale ak ano a kojila si e to velmi podobne..prsia su pevne..tvrde..pekne stoja...a vzdy sa vratia naspat ked ich mackas..ako gumene medvediky :o)
ale tusimm xexe pisala ze brutalne zmakli. mne sa to az verit nechce ze sa to udeje.