Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

ahojte krasky,

vsetko ok? :) no ja zacinam stresovat, vcera som studovala tie papiere...

ktovie ako to preziva b4rbie, doktor bol vcera v pohode, tak asi sa nic zavazne nestalo....

maria1113

adnav , prezraď, ak áno, tak pri malých deťoch to je určite lepšie, ako pri dospievajúcich , tí by ťa už určite prekukli.

adelaide

pockaaaaj..ty si ucitelka? :o))
co ine..prezradis? :o) 20 parov inych oci kazdu hodinu...nic ine ma nenapada :o)

AdnavCosti

Zvladat fyzicky to zvladam, boli ma len ten chrbat, ale to je aj od tej pevnej podprdy... ale kazdu hodinu na mna "kuka" 20 parov inych oci, takze som pod totalnym drobnohladom ;)

adelaide

maria myslim ze dobra podprda s E kosikom je super. ale mala som aj dost hlboky E kosika to nevyzeralo dobre..zakryvalo to vsetko vsetucko...
ved uvidis..poskusas..

adelaide

maria E nebolo moc na vyber.asi skor E ako D. D mam 2 kusy...a hm..neviem ci je to to prave orechove.
adnav gratulujem..super tak si naspat v zivote..:o) aku mas pracu? zvladas to?