Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zonda

Maria, Adelaide,

poslala som Livke fotky po opke, tak dufam, ze ich coskoro prida.

Luxury,

ja som napriklad z naladovky nemala naladu, iba som bola taka pokojna, ze ked som cakala na posteli pol hodku pred operaciou, tak som normalne zadriemkala. Aj ked ma viezli na salu, tak som s kludom zakyvala mame a priatelovi, bez strachu a stresu.

maria1113

luxury, ja ti poviem tak, že ja som sa vôbec, ale vôbec nebála, takže od radosti mi ani náladovka nezabrala, tak som sa tešila, ale jednej babe, čo bola som mnou na izbe, tak jej zabrala asi za takých 10-15 minút a potom zaspala.

Luxury

aaaaaa, maria, ked ti dali tu ,,naladovku" - co ma za ulohu zbavit strachu /asi aby sme nezdupkali z operacky/, aj ta to strachu zbavilo? necitila si nejake pocity ked si sla a dosla na operacku?

ano aj ja idem k nemu....mne nevadi, ze je drahy..teda vadi,ale co uz..na zaklade niecoho som si ho vybrala, tak musim zaplatit :)

maria1113

luxury, ja už ani neviem, že som bola na nejakej opke, prsia sú v poriadku, bolesti žiadne. Ty ideš tiež k nemu? Tak sa zdá, podľa toho, čo čítam, tak dr. Trška má čím ďalej, tým viac pacientok

Luxury

ahoj maria....dakujeeem, myslim len na tie prska krasne:) a ako tvoje? uz ziadne bolesti?

b4rbie bola vcera u Trsku- boze ten clovek je tiez na roztrhanie....

maria1113

nevedno, ako sa má jednotka1, ktorá bola u dr. Pikulu, ak nás čítaš, tak sa ozvi ako sa máš, či si spokojná s výsledkom