Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

baby to stretko by nam mohlo vyjst, ked nam prvykrat nevyslo. ja som z tt, mohla by som nejake baby zobrat autom do bb

martinka54

seli
mrzi ma, ze si takto dopadla. ja som napriklad na marsala pocula teraz dobre od adnavkosti ona bola spokojna, ale predtym som pocula same negativne veci. moj nazor: ked idem nejakemu plastickemu chirurgovi je vzdy potrebne si zistit o nom vsetko a nie ist hned prvemu co mi pride pod ruku :-)neviem ako si to riesila ty, ale je este moznost, ze sa chirurgovi nepodari operacia, v tom pripade, ked je charakter mal by to vyreklamovat

adelaide

laloa super ze si pokojna...
tesim sa. to stretko..hm neviem. tiez som z ba.nie je to ale jednoduche pre mna zdrhnut od 3 deti...ta bb..ja urcite nie.

adelaide

nelina uvidime sa urcite. moj mail mas..napiseme si este tesim sa. najdem ta tam..inak najskor pojdes ty na prevez a potom az ja na kontrolu. cize ta pockam na chodbe. kto pre teba pride? nemam ta rovno odviezt domov? odkial si?

Veronika 86

Vladka19
co sa tyka tych predoperacnych vysetreni tak v Chirmed sa to da vybavit cez nich za 60eur, je to rychle a nemusis sa o nic starat :)

Seli22

Martinka54
myslela som, že pre chirurgov su prsia dôležitejšie aby vyzerali sumerne a prirodzene ako uši a nos. Na prsiach si davaju zaležať ale ak ma niekto každe ucho ine alebo nesumerný nos tak sa vyhovaraju že nikto nema nič sumerne a bla bla bla a o nose ani nehovorím ten by mal byť spravený čo najlepšie ale je škoda aj tam sa dr vyhovara ja to nechapem. Nos mi robil dr Hajek a uši Maršal.

martinka54

adnavkosti
dr. Trska nepracuje s eurosilikonmi, ale s polytechami a nagormi. inak je to v podstate jedno, lebo tie implantaty su vsetky dobre, platis len za znacku

martinka54

ahoj seli,
u koho si prosim ta bola? ja som tiez taky pripad, ze som mala reopku, ale chvalabohu ku mne sa doktor zachoval velmi dobre. preco hovoris, ze u nas su prsia najdolezitejsie? podla mna je vsetko dolezite co mi na mne vadi a chcem to upravit. kazda si z nas na niecom zaklada a hlavne, ked toho investujem,tak chcem aby to dopadlo dobre a o bolesti ani nehovorim, lebo vsetko sa musi pretrpiet, ked chceme byt krasne :-)

Seli22

Baby myslíte že prsia su dôležitejšie ako napr uši alebo nos? Nepíšem to v zlom, len je mi trošku smutno z toho že vam sa dr snaži spraviť prsia tak aby boli uplne rovnake a ak je nejaka nesumernosť tak vam spravi reoperáciu, buť vloženim väčšieho impl. alebo korekciou. Mne osobne istý dr odmietol reoperáciu jedneho ucha s tým že nikto nema uši sumerne... lenže mne je to vidno a chcela som nosiť cop... nie su to prsia ktore su schovane pod tričkom aj keď su uplne sumerne spravene. A toto iste sa mi stalo aj s nosom mam ho z každej strany iný na jednej strane priehlbinka a na druhej rovna strana a tiež vraj nos nikto nema sumerny a ten sa tiež neda schovať pod tričko ten je vidno hneď na prvy pohľad... Ja to kašlem tieto operácie su aj tak väčšinou iba o peniazoch a ak je nespokojnosť tak sa na aspoň na mňa každy dr vykašle.