si4si,
ty mas konzultaciu v pondelok, ze? To bude po tom ako ma zoperuje...tak az by mal doktor doskrabanu tvar, to bude odo mna, lebo ja si urcite este zahystercim aj na operacnom stole pred tym nez ma uspia a budem sa snazit ujst...
Ja chcem ist taktiez na viecka, chcela som to hned naraz,ale doktor povedal ze budem mat dost co robit s augmentaciou,tie viecka by sme urobili neskor..ak sa samozrejme po tom budem na to citit, kedze to je este v lokalnej...
Ake skusenost si s tym mala ty?
No a ty si sa pytala na tych doktorov, kazda tu nejak presadzuje toho svojho, tak ked povies nahlas, co sa ti na tom druhom nepaci, automaticky sa spusti "obranny mechanizmus" a dievcata,ktore s nim boli spokojne si ho prirodzene brania.
No ale v skratke a myslim ze nezavisle: Cerven ma pozitiva v tom, ze ak nemas ziadne prsia, urobi rez pazuchov ( ale tam moze vkladat zase len okruhle implantat, co podla mojho nazoru na hrudi bez ziasnych prs vyzera neprirodzene) ale niektore baby tu praveze chcu taky silikon look...a negativa...dlha cakacia doba, ja som volala zaciatkom januara, konzultacka 25.3 a operacia niekedy na september...zase niekto povie ze sa oplati cakat..je to len na tebe a na tom, kolko mas casu a vole...
Doktor Trska robi podla mojho nazoru natural look, aj proporcne aj tvarovo, ak sa dostanes do galerky, uvidis sama, ja som sa rozhodla podla toho, na konzultacii bol naozaj profesionalny, vysvetlil co bolo treba, pomeral vsetko do detailov, a potom ti odporuci, co by sa ti hodilo, pripadne prehodnosti tvoju predstavu. Cakacia doba...asi maximum 10 dni na konzultaciu a max mesiac na operaciu. Baby hovoria ze je drahsi,ale zase ak navrhne anatomy, tie su aj o 700 eur same o sebe drahsie..takze ani by som nepovedala. Okruhle by stali priblizne rovnako ako u Cervena.
Jezovitovu ti tu asi malokto odporuci, ja som mala osobne velmi zly dojem, ani nie osobne,ale profesionalne. A na zenu robi dost zvlastny tvar prs...cest vynimkam, je v galerke aj zopar bab, co maju pekne prsia...ale ja by som si teda pod jej noz nelahla ani zadarmo.
Marsala nepoznam, takze nemozem sa k nemu vyjadrit.
Ale urcite musis mat z chirurga dobry pocit, musis mu verit, lebo ten strach pred tym co zazijes ta zmatie natolko, ze nebudes verit ani sama sebe...ale to su docasne faktory, dolezite je ake prsia vie "vycarit" a to najlepsie uvidis na fotkach v galerke, lebo tie ti ostanu od neho na par rokov.
B4rbie,
Uz si doma???
AKo bolo? Napsis nam ak sa ti bude dat!!!!Uz sa neviem dockat!