Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

Katka33
ahoj Katka operaciu viecok vrele odporucam som velmi spokojna. robia to v lokalke ale nic som cely cas necitila este sme aj s doktorom cely cas srandovaliubehlo to velmi rychlo a bez problemov a hlavne zyiadna bolest. Veru ano v pondelok mam konzultaciu u dr.Trsku tak dam potom vediet ako to prebiehalo. Videla som pracu aj Dr. Marsala a musim povedat ze aj on robi velmi pekne prska. Katka ty mas termin uz v pondelok na opku? a kto ta bude operovat? Drzim ti palce nech ti to vsetko dobre dopadne. ja som si implantaty chcela dat uz davno ale stale bolo nejake ale :))) Teray som uy pevne rozhodnuta ze idem do toho.

si4si

Katka33
ahoj Katka operaciu viecok vrele odporucam som velmi spokojna. robia to v lokalke ale nic som cely cas necitila este sme aj s doktorom cely cas srandovaliubehlo to velmi rychlo a bez problemov a hlavne zyiadna bolest. Veru ano v pondelok mam konzultaciu u dr.Trsku tak dam potom vediet ako to prebiehalo. Videla som pracu aj Dr. Marsala a musim povedat ze aj on robi velmi pekne prska. Katka ty mas termin uz v pondelok na opku? a kto ta bude operovat? Drzim ti palce nech ti to vsetko dobre dopadne. ja som si implantaty chcela dat uz davno ale stale bolo nejake ale :))) Teray som uy pevne rozhodnuta ze idem do toho.

alore

eleni ahoj, ako to ze ich mas zle spravene. Kto ti ich vtedy robil a aku mas znacku? Konecne pise niekto kto ich ma uz dlhsie. Aj si s nimi kojila? Alebo sa ti za 4 roky vyrazne zmenili? Ja som si davala silikony len minuly rok a deti este nemam tak by ma to zaujimalo. Inak chodia sem dievcata co mali alebo budu mat modelaciu

Eleni2011

Ahojte dievčatá! Kedysi dosť dávno som tu intenzívne prispievala a prežívala presne to čo vy. V prvom rade blahoželám k úspešným zákrokom tým, ktoré už majú po a držím palce tým, ktoré to ešte len čaká ;)

Ja mám implantáty od roku 2007, ale bohužiaľ spravené veľmi zle... Takže momentálne sa odhodlávam na re-operácii, lenže samozrejme mám obrovský strach a dám si sakra záležať na výbere lekára..

Nemáte niektorá skúsenosť s modeláciou prsníkov?

Prajem vám všetkým pekný deň!

Eleni2011

Ahojte dievčatá! Kedysi dosť dávno som tu intenzívne prispievala a prežívala presne to čo vy. V prvom rade blahoželám k úspešným zákrokom tým, ktoré už majú po a držím palce tým, ktoré to ešte len čaká ;)

Ja mám implantáty od roku 2007, ale bohužiaľ spravené veľmi zle... Takže momentálne sa odhodlávam na re-operácii, lenže samozrejme mám obrovský strach a dám si sakra záležať na výbere lekára..

Nemáte niektorá skúsenosť s modeláciou prsníkov?

Prajem vám všetkým pekný deň!

cayman

Katka su tam okna :)))
a mna dali na postielku hned pri okne, fuuuj nechcem si nato ani spomenut co som tam prezivala :))) keby mi nedali naladovku teda skor uspavanku, tak uz mam to okno odskusane.
v kazdom pripade som velmi zvedava na Teba :) a nemozes sa stresovat, vysledky Ti dopadli perfektne, takze sa nemas coho obavat.

katka33

Cayman,

no tak tak nejak budem vyzerat aj ja...ja budem tak mimo, ze sa vo mne ani krvy nedorezu ( ani tie dreny nebudem potrebovat) a tiez uz kujem pytle, ako sa z toho na poslednu chvilu vyzut...uz mam pocit, ze som od vcera dostala chripku a ani ked mi daju konsku davku naladovky... ak ma nechaju bez dozoru v izbe s oknom, zarucene uteciem...

katka33

Cayman,

no tak tak nejak budem vyzerat aj ja...ja budem tak mimo, ze sa vo mne ani krvy nedorezu ( ani tie dreny nebudem potrebovat) a tiez uz kujem pytle, ako sa z toho na poslednu chvilu vyzut...uz mam pocit, ze som od vcera dostala chripku a ani ked mi daju konsku davku naladovky... ak ma nechaju bez dozoru v izbe s oknom, zarucene uteciem...

katka33

si4si,
ty mas konzultaciu v pondelok, ze? To bude po tom ako ma zoperuje...tak az by mal doktor doskrabanu tvar, to bude odo mna, lebo ja si urcite este zahystercim aj na operacnom stole pred tym nez ma uspia a budem sa snazit ujst...
Ja chcem ist taktiez na viecka, chcela som to hned naraz,ale doktor povedal ze budem mat dost co robit s augmentaciou,tie viecka by sme urobili neskor..ak sa samozrejme po tom budem na to citit, kedze to je este v lokalnej...
Ake skusenost si s tym mala ty?
No a ty si sa pytala na tych doktorov, kazda tu nejak presadzuje toho svojho, tak ked povies nahlas, co sa ti na tom druhom nepaci, automaticky sa spusti "obranny mechanizmus" a dievcata,ktore s nim boli spokojne si ho prirodzene brania.
No ale v skratke a myslim ze nezavisle: Cerven ma pozitiva v tom, ze ak nemas ziadne prsia, urobi rez pazuchov ( ale tam moze vkladat zase len okruhle implantat, co podla mojho nazoru na hrudi bez ziasnych prs vyzera neprirodzene) ale niektore baby tu praveze chcu taky silikon look...a negativa...dlha cakacia doba, ja som volala zaciatkom januara, konzultacka 25.3 a operacia niekedy na september...zase niekto povie ze sa oplati cakat..je to len na tebe a na tom, kolko mas casu a vole...
Doktor Trska robi podla mojho nazoru natural look, aj proporcne aj tvarovo, ak sa dostanes do galerky, uvidis sama, ja som sa rozhodla podla toho, na konzultacii bol naozaj profesionalny, vysvetlil co bolo treba, pomeral vsetko do detailov, a potom ti odporuci, co by sa ti hodilo, pripadne prehodnosti tvoju predstavu. Cakacia doba...asi maximum 10 dni na konzultaciu a max mesiac na operaciu. Baby hovoria ze je drahsi,ale zase ak navrhne anatomy, tie su aj o 700 eur same o sebe drahsie..takze ani by som nepovedala. Okruhle by stali priblizne rovnako ako u Cervena.
Jezovitovu ti tu asi malokto odporuci, ja som mala osobne velmi zly dojem, ani nie osobne,ale profesionalne. A na zenu robi dost zvlastny tvar prs...cest vynimkam, je v galerke aj zopar bab, co maju pekne prsia...ale ja by som si teda pod jej noz nelahla ani zadarmo.
Marsala nepoznam, takze nemozem sa k nemu vyjadrit.
Ale urcite musis mat z chirurga dobry pocit, musis mu verit, lebo ten strach pred tym co zazijes ta zmatie natolko, ze nebudes verit ani sama sebe...ale to su docasne faktory, dolezite je ake prsia vie "vycarit" a to najlepsie uvidis na fotkach v galerke, lebo tie ti ostanu od neho na par rokov.

B4rbie,
Uz si doma???
AKo bolo? Napsis nam ak sa ti bude dat!!!!Uz sa neviem dockat!

si4si

ahojte baby ja na dr.Marsala nemozem povedat nic zle bola som u neho na viecka a musim povedat krasna roboticka. Teraz sa chystam na prsia a rozhodujem sa medzi nim a dr. Trskom. obaja maju skvelu robotu.

seli
mrzi ma ze mas taketo skusenosti,ale ako sa hovori,ze aj majster tesar sa utne,len skoda ze na tebe a stalo sa ti to za dva krat :((((