Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

vladka, no tie prsia sú naozaj dosť hore.
Nelina27, tak to ti teda gratulujem, budeš to mať skôr za sebou.

Nelina27

ahojte dievcata, par dni som vas necitala, a dnes som to ledva dobehla a teda prebrali ste vsetko mozne, dokonca som si objednala aj ja tie bieliace pasiky na zuby:-)))
mam novinky, dali mi skorsi termin... vcera telefonat pred obedom, ze sa im uvolnil na tuto sobotu termin, tak ma az pot oblieval ci to stiham vybavit vsetko... no stihla som, neslo to uplne hladko samozrejme, ale dnes uz mam vsetko vybavene, implose dodaju do soboty priamo tam, tak uz to budem mat aj ja za sebou:-) no zacina mi trosku aj lepit ale to ste asi prezivali vsetky, tak posielajte mi pozitivnu energiu:-)))

adnav, som rada ze sa tak dobre citis, hadam aj ja budem podobne na tom, tiez sa chystam do prace potom po tyzdni, no uvidime

zuzi16

vladka19

dakujeeem a uistila som sa, že chcem len tu modeláciu...pred si ich mala take iste, ako ja a po dúfam, že budú také, ako ty, hihi....

zaia

leus
Ja sa chystám na konzultáciu k zábavníkovej,žiaľ neviem či na nete nejaké fotky jej práce sú.
Vo vašej galérke je nejaká baba,ktorej robila prsia?

maria1113

baby, to naozaj záleží na konkrétnom lekárovi, lekárke, ako vám to spraví. Mne to tiež mohla spraviť vrámci preventívnej, lebo tento rok som ju ešte nemala, ale s radosťou mi povedala, že si to budem musieť zaplatiť. Sestrička mi zobrala krv asi do piatich ampuliek, platila som 8eur(u obvodnej) a interné som platila 30eur.

zonda

Luxury, podla mna bez toho aby si nepovedala obvodnej, o co ide, nie. Lebo myslim ze v ramci preventivky nezistuju uplne vsetky veci, ktore su potrebne na predoperacne. Mne na preventivke nikdy nerobili ani EKG. Ale ked sa dohodnes s obvodnou a poprosis ju, tak by Ti mohla vsetky potrebne vysetrenia spravit ako preventivku

zonda

Ja som si robila predoperacne cez obvodnu, ale nemohla mi to dat ako preventivku, kedze som na nej bola pred rokom. Preto na kazdu ziadanku napisala samoplatca, dohromady ma to vyslo okolo 60 Eur. A hovorila, ze si nemoze dovolit napisat tam inu diagnozu, lebo poistovne si to vraj prisne sleduju. No ale kazdopadne som tym chcela povedat, ze nielen na sukromnej klinike, ale aj cez polikliniku to v pripade, ak Vam to neda v ramci preventivky, stoji tych 60 Eur.