Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

si4si, pošli foto aj so svojim nickom na e.uhrinova@gmail.com, livka ti potom pošle údaje, ako sa dostať do galérky

Luxury

lubs - ty si ako bola na sono? platila si?

Baby a kto ma napisat tu inu DG,aby sme neplatili predOP, ktory doktor? chirurg alebo obvodak?

zuzi16

vladka19

ja mam 6 rokov po kojení a stále mi idú kvapky, ked si stlačím bradavku,hmmmmm...

a prosím Ta daj mi ešte link na tie tvoje vymodelovane prska....:o)

si4si

ahojte baby pisete ze davate fotky do galerie. chcem sa opytat ako sa tam dostanem aj ja by som chcela prispiet po opke

zuzi16

AdnavCosti

vedela som, že si bola na opke, ale nevedela, že u dr. Maršala...

Máš pocit, že je to tam lacnejšie, ako v Ba u Tršku???

a ako čítam, tak si bola veeelmi spokojná..:o)tak to je super a termín od konzultácie si dostala za aky čas???

odporúčaš Maršála???haha viem asi vela otázok, ale viem, že si tuším z Ba, tak preto ma to zaujíma, že prečo si išla do Trnavy....

Ja som z Malaciek, tak tiež mám najbližšie Ba, ale som sama s 2 detuškami, tak aj na korunkách mi dosť záleží,hmmm....

AdnavCosti

vladka
Niektore baby maju predoperacne v ramci preventivnej prehliadky - ono to zavisi od toho, aku Dg ti napise lekar na ziadanku.
Takze ono sa to da aj zadarmo, len je treba mat vztahy s lekarom, kt. ta na tie vysetrenia posiela...

AdnavCosti

Ceny predoper. su rozne. Ja som napr. platila spominanych 20€ za sono, za interne /hnusnych/ 60€ a za odbery a vysetrenie krvi nic.

zaia

Baby,koľko cca stoja predoperačné keď sa robia na nejakej súkromnej klinike?
Sú to veľké pálky?
Ide len o sono,EKG,moč a krv?