Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

Eleni
moje nervy verim ze si z toho uplne zufala tolko penazi clovek zaplati a potom to ma este na prd. Poznam dve baby co idu tiez na reoperaciu obe si ich dali robit u toho iteho doktora maju okruhli tvat a tie ich maju strasne daleko od seba a na okruli tvar ich maju aj dost nizko

Eleni2011

Alore - no ja som s nimi nekojila, dala som si ich robiť až po pôrode.. A robil mi ich v Ružinove jeden veľmi mediálne známy doktor... Problém je ten, že mi ich dal pod žľazu a moja koža je veľmi tenučká, čiže presne vidieť ohraničenie implantátu, okrem toho implantáty su umiestnené vysoko a čo je nejdôležitejšie, mala u mňa hneď prebehnúť modelácia s vložením implantátov, pretože po tehotenstve boli moje prsia prázdne a ovisnuté... Lenže pán doktor povedal, že tam stačí vložiť 350 anatom mentor a bude to super... No veľké hm hm hm.... Prsia sú veľké ( neprimerané) mojej postave, visia, ohraničenia nechutne viditeľné plus kože je stále nadbytok, čiže vôbec nie sú pevné.... No des.... V podstate sú ako predtým, len ťažšie a plnšie... A ešte jedná vec - kapsa na pravý implantát bola spravená menšia ako mala byť, takže pravý implantát mám ešte aj pokrčený....

si4si

alore
idem v pondelok na konzultaciu k dr.Trskovi,ale rozhodujem sa medzi nim a dr. Marsalom obaja maju skvelu robotu uvidim ake budem mat pocity a potom sa rozhodnem. No a ze je to velka bolest som pocula ked ti to daju pod sval. aj ja by som chclela pod sval lebo mam obavy ze pod zlazou by to bolo vidiet a chcela by som anatomicke

alore

sisi a kto ti robil viecka a da sa to iba v lokalke ja chcem mamu na to nahovorit :) Ked sa mozem spytat a kolko mas rokov?

si4si

alore
ahoj citala som tvoj prispevok ze mas urobene prska a nemas deti to bude aj moj pripad este deti nemam a idem na to uz som odhodlana chcela som sa ta opytat kedze nemas deti ci ti davali implantaty pod sval alebo pod zlazu?