Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

Eleni
ty si z blavy eleni? ak ano nic za to nedas skus ak sa ti bude chceit aj toho dr.Hederu videla som jeho robotu aj po modelacii plus implantaty a naozaj skvely vysledok

Eleni2011

Z Gubu som mala celkom dobrý pocit. Navrhol mi dať implantáty pod sval, nechať tie pôvodné čo mám, alebo vymeniť za okrúhle a samozrejme upraviť celé prsia, ubrať z kože, posunúť bradavky vyššie, implantáty nižšie, celú ma počmáral, ale ak by výsledok bol taký ako ukazoval, tak by som bola veľmi spokojná.

si4si

eleni
a aky si mala pocit z Gubu ze aj on je dobry som pocula a u neho sa ako dlho caka na opku? tak potom to nie je ten isty tie moje dve kamosky si to davali robit u Mladeka

Eleni2011

Idem k Červeňovi na konzultáciu 15.4. to si neviem predstaviť termín prípadnej operácie :) a u Gubu som bola dnes :)

No a prsia mi robil Minarovjech...

si4si

eleni
drzim ti palce nech ti to dobre dopadne ved dobre vieme ako si zakladame vsetky na tom aby sme mali dokonale prsia. Eleni neviem u koho si bola takze neviem ci je to ten isty dr.

Eleni2011

No veru, ale tak zas buďme optimistické, väčšina doktorov je naozaj dobrá, len moja skúsenosť je taká, že "celebritný" lekár síce urobí krásne prsia celebrite, vystavia si na tom reklamu, vás nechá zaplatiť "celebritnú" čiastku, ale keďže ste len rádová klientka už sa s vami celebritne na operačnom stole nevyhrá...

No nič idem do ďalšej operácie a verím, že táto dopadne dobre!
Len sa neviem rozhodnúť: Guba alebo Červeň???!!!

Si4si - boli u toho istého doktora ako ja????

si4si

eleni
videla dom modelaciu plus implantaty na mojej kamaratke no naaaaaaaaadhera robil jej ich dr:Hedera z Interclinik

alore

eleni to mi je luto ze to takto dopadlo. prajem ti aby si nasla dobreho lekara ktory ti spravi modelaciu a upravi ti to,aby ti prska robili uz len radot