Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

zuzi16
Marsal operuje v TT, BA alebo Komarne. Bola som na konzultacky u viacerych, nie kvoli peniazom, ale kvoli porovnaniu prace, a tak. Marsal sa mi "zapacil" hned - robi prirodzene prsia, pracuje hlavne s implantatmi zn. mentor /ze vraj TOP/ a celkovo sa podla mna nezenie len za tym, aby zarobil, ale berie to skor ako "umelecke dielo" :-) Nie je to cele lacne - hlavne kvoli vyssej cene Mentorov, pod hranicu Eurosiliconov u Trsku al. Cervena sa nedostanes...ALE - ja som to vazne brala tak, ze ci 400€ viac al. menej, je to na "cely zivot"...
VRELO ho odporucam.

leus
Zabavnikovej pracu som nenasla nikde, ani jednu fotku ci komentar....

nelina27
Tak to je super, ze to takto vyslo :-) Vidis, clovek si stale mysli, ze "ma cas"... Bude to dobre, tak, ako ma byt

Katka33
Nie aby si si aj tentoraz nasla dovod "zdupkat" :-) Vsetko je v poriadku a bude este v lepsom, uvidis.

laloa556

Ahojteee babuľky, zdravím vás všetky :)) dlho som tu nebola ani nepísala, dooosť ste popísali, ako pozerám veľa vás aj pribudlo nových :)) aj ma napadlo, že už by som mohla fotky nové nahodiť, lebo za pár dní to už bude 5 mesiacov čo som po OP a pekne sa zmenili, keď to porovnám s foto čo mám v galerke.. cítim sa skvelo, ešte radšej nosím výstrihy a neľutujem ani jeden deň, čo ich mám :) ani raz som nepocítila, že by neboli moje :) sú mäkkučké, som spokojná - oproti tomu čo som mala a ako som sa kvôli nim trápila, teraz je to inak :)

napadlo ma - ako sme sa už dááávnejšie rozprávali, že by sme mohli zorganizovať stretko, tak by som navrhovala, keď už bude teplejšie a dala by som taký termín, aby sme si to väčšina - alebo ešte radšej by som bola keby všetky :) mohli zariadiť.. ja som z BA, ale kľudne by som navrhovala ako miesto stretnutia BB - zo soboty na nedeľu napr. - podľa toho, koľko sa nás nazbiera, tak by som pohľadala čo najlacnejšie ubytko.. a termín: 11. - 12.6. Mohli by sme sa stretnúť poobede, večer sa vybehnúť vyšantiť - hlavne porozprávať, som na vás veľmi zvedavá a také stretko by bolo niečo úžasné :))))) takže tie, ktoré ste za, napíšte mi do mailu (laloa556@gmail.com) váš nick - poprípade meno.. som zvedavá koľko sa nás nazbiera a hneď budem všetky čo sa zúčastnia o všetkom informovať :)) aby som vedela, že ste to naozaj vy, tak mi môžte do mailu pre istotu napísať napr. aké máme heslo do galerky.. tým pádom budem vedieť, že ste to vy a nie niekto "z vonku" :)
tak kočky, majte sa krásne, držím vám palčeky, ktoré čaká OP - nebojte sa, choďte si za svojim snom a tie čo už prská majú, skoré zotavenie a tešenie sa z nich :)) dúfam, že sa nás na stretku stretne čo najviac ;))))

cayman

Katka 33, ty si cislo :) s tymi predoperacnymi som aj ja dufala, ze mi nieco najdu a ked nenasli, na druhy den som volala este anesteziologicke, ze som jej zatajila, ze som rok brala lieky na imunitu a samovolne vysadila a od vtedy nebola u lekarky ... nepomohlo :)
tak v den opky, ked ma zacali pripravovat, ja uuuuplne mimo ani som necekla a iba som rozmyslala ze co im poviem, aby ma pustili domov. ked sa ma sestricka spytala ako sa citim, ci nemam teplotu hned som sa toho chytila, povedala som, ze neviem, lebo nemam teplomer ale citim sa na horucku. Tak mi odmerala a nic :DDD
nuz a tak ma zoperovali :)

Nelina27

katka aj ja mam teraz viac strachu v sebe ako radosti, predsa len aj to dieta tu uz je, ina zodpovednost, no nie je to sranda ale musime verit ze vsetko vyborne dopadne a potom sa uz budeme len vytesovat:-)

Nelina27

Vladka, to uz mas tiez za par... ja budem mat eurosilikony 370 ml anatomicke, rez spod prsnika u dr. Cervena, a som rada ze sa to podarilo takto aspon o tie 4 tyzdne skor posunut.
este sa chystam pofotit takto pred v nejakom obleceni ako topy a plavky, nech mam potom na porovnanie aka to bude zmena:-)
inak ja sa uz tesim na leto tiez kvoli obleceniu, plavocky a satocky na ramienka, konecne po tych rokoch bez podprdy s vypchavkami, to bude parada:-)))

katka33

Cely den som vybavovala predoprecne,dufam ze som po tych cakarnach nenachytala nejakeho bacila, nie ze ochoriem do pondelka...
No vyzera to tak, ze som v poriadku...vysledky ukazkove...to bola moja posledna sanca, ze nieco bude zle a budem sa mat na co vyhovorit..ale vyzera to, ze ja na tu operaciu predsa len budem musiet ist ;)
neviem, zavidim vam, co ste sa tak tesili, ze ste nemysleli na nic zle. Ja nemozem povedat ze by som sa zrovna tesila, mam skor plnu hlavu obav a strachu. Ale chcela by som mat vacsie prsia...takze ucel svati prostriedky. Ale ze by som sa tesila na operaciu, tak to teda vobec nie.
Preco boh nebol nemec, urcite by nas vymyslel s lepsiou technologiou ...s nejakym servisnym vstupom, aby sme si to tam len pekne suply bez narkoz a rezania...
Lubs, kedy ide B4bie domov? Dufam,ze nam tu uz zajtra bude pisat ;)

Nelina27

fuha Vladka, ma ich divne, nejako daleko od seba a strasne jej vidno obrys implantatu, mne sa nepacia ani prsia ani ona :-)
adelaide, tak sa mozno vidime v nedelu, ked mna budu prepustat a ty pojdes na kontrolu...