Ahojteee babuľky, zdravím vás všetky :)) dlho som tu nebola ani nepísala, dooosť ste popísali, ako pozerám veľa vás aj pribudlo nových :)) aj ma napadlo, že už by som mohla fotky nové nahodiť, lebo za pár dní to už bude 5 mesiacov čo som po OP a pekne sa zmenili, keď to porovnám s foto čo mám v galerke.. cítim sa skvelo, ešte radšej nosím výstrihy a neľutujem ani jeden deň, čo ich mám :) ani raz som nepocítila, že by neboli moje :) sú mäkkučké, som spokojná - oproti tomu čo som mala a ako som sa kvôli nim trápila, teraz je to inak :)
napadlo ma - ako sme sa už dááávnejšie rozprávali, že by sme mohli zorganizovať stretko, tak by som navrhovala, keď už bude teplejšie a dala by som taký termín, aby sme si to väčšina - alebo ešte radšej by som bola keby všetky :) mohli zariadiť.. ja som z BA, ale kľudne by som navrhovala ako miesto stretnutia BB - zo soboty na nedeľu napr. - podľa toho, koľko sa nás nazbiera, tak by som pohľadala čo najlacnejšie ubytko.. a termín: 11. - 12.6. Mohli by sme sa stretnúť poobede, večer sa vybehnúť vyšantiť - hlavne porozprávať, som na vás veľmi zvedavá a také stretko by bolo niečo úžasné :))))) takže tie, ktoré ste za, napíšte mi do mailu (laloa556@gmail.com) váš nick - poprípade meno.. som zvedavá koľko sa nás nazbiera a hneď budem všetky čo sa zúčastnia o všetkom informovať :)) aby som vedela, že ste to naozaj vy, tak mi môžte do mailu pre istotu napísať napr. aké máme heslo do galerky.. tým pádom budem vedieť, že ste to vy a nie niekto "z vonku" :)
tak kočky, majte sa krásne, držím vám palčeky, ktoré čaká OP - nebojte sa, choďte si za svojim snom a tie čo už prská majú, skoré zotavenie a tešenie sa z nich :)) dúfam, že sa nás na stretku stretne čo najviac ;))))