Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

lubs,
tvoj maly bude operovany tyzden pred tebou? Boze, baby, ja vas tak obdivujem, klobuk dolu pred vsetkymi maminami,ako to vsetko zvladate, same seba a este aj s detmi.

No a ja tu kazdu chvilu pozeram, kedy sa uz objavi B4rbie...ani nic nemozem cely den robit, co pod chvilou kontrolujem, ci uz nenapisala...no, neboj, budu aj nase pekne, ved budeme mat skoro vsetky uplne rovnake, aj b4bie, aj ja,aj ty aj luxury...

Alore, kolko mas rokov ak sa smiem spytat? Mozno je to uz vekom ze sa my vsetky tak strachujeme...

Luxury

Lubs - ahoj, dakujem,
tak zavidim barbie, zachvilu budem katke, tebe a neline, vladke...a neviem este kto ide predomnou ...:)

lubs - nevies nahodou, ja mam problem s gynekologom, ze ci ma na sono nemoze pustit aj obvodna? to by som uz asi privela chcela...inak ja som este nikdy na sone nebola....mohli by ma poslat free of charge....

Luxury

Eleni2011 - ciatala som si tu prispevky z roku 2007 o Gubovi - nechcem na nikoho kydat, ale mozno by si si ich mala precitat, nie velmi lichotive a dievcata pisali, ze mali problemy potom,aj s jeho pristupom, dost zle - ja osobne by som k nemu nesla. jedine, ze sa odvtedy zmenil...
ty ked mas silkace od 2007, si to mozno aj citala...

alore

nelina mne v pk nedavali naladovku tak myslim ze nedavaju...mne ani nebolo treba ja som sa vobec nebala este som to tu aj pisala na fore, potom prisiel za mnou cerven,ze ci som to ja ta alore co pisala sa neboji :D a sestricky zase nechapali ze som po opke bola cula nespala som smiala som sa a pozerala telku s priatelom :) a smiali sa ze sak pockajte vecer jaka budem a nic, tak sa na mna chodili pozerat jak na exemplar xixi este sestricka ze ked budem chciet ist na wc tak len s nou keby som nahodou odpadla alebo co...a jak odisla z izby hned som sla sama :D xi

maria1113

ahoj adelaide, tak dnes som bola kupovať podprdy. Moja prvá cesta mierila do predajne intimissimi, majú tam naozaj pekné podpry, ale pre mňa nájsť košík bolo umenie, keďže väčšie tam ani nemajú. Najskôr sa predavačka pozrela, že čo ja môžem chcieť C, alebo D, ale keď prišla do kabínky sa na mňa pozrieť, tak jej šli oči vypadnúť. Nakoniec som si kúpila dve, jedna vyšla na 30eur, je to iné číslovanie 36C, to je talianske číslovanie, ale poviem ti, že C je dosť narvaté, ale mne sa to tak páči. Potom som zamierila do Tesca a kúpila som si(myslím , že ju má aj Lia, takú pásikavú, čiernobielu) a tam na naše číslovanie mi sedelo 80D, super. Tak takto som dnes pochodila. TY počúvaj, však ty musíš mať väčšie prsia, keď máš až E košík.

Nelina27

Eleni, verim ze na druhy raz uz budes spokojna, daju ti to do poriadku podla tvojich predstav, inka ja som toho dotycneho pana dr. tiez nepocula velmi chvalu, tak neviem cim to bude...
Katka, dr. Cerven vklada anatomy aj cez pazuchu, bavila som sa s nim o tom, teda takto vlozit moze babam co chcu prirodzeny look a maju na hrudi letisko, aby neboli vidno jazvy.
jaaaaj, este 3 dni..... davaju v PK tiez naladovku? tusim dievcata spominali ze tam nie, tak dufam ze nezdrhnem v poslednej chvili:-)

naima21

alore
ahoj, kolko ml a aky profil mas? podla foto v galerke mame asi podobny zaklad tak som veelmi zvedava kolko asi navrhne mne :D