Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

zuzi
dakujem hned mi je lepsie ja by som chcela ist este v aprily aby to do leta bolo ok. drzim ti palce nech to uz mas vsetko za sebou a ak sa mozem opytat ake ti bude davat a kde ta bude operovat?

si4si

Luxury
veru ze nezmenil ze vraj je stale arogantny a to ma odradilo ist k nemu a ze aj ked si snim dohodnuta na urcitu hod.tak on si kludne nepride a cakas na neho aj dve hodiny

zuzi16

si4si

na konzultačke som bola pre 2 týždnami a mohla som isť na opku už teraz 7.3, lebo jedna vypadla, nešla som lebo už niečo doležité mám,hmmmm....

teraz idem 18.4 a dohodli sme sa, že ak niekto zasa vypadne, tak pojdem aj skor...:o)

A neboj sa , je proste úúúúžasny...:o)

cory

ahojte dievčata

konečne som sa aj ja odhodlala dať si urobiť prsia.Čitam vas už dlho a vôbec sa neviem rozhodnuť.Som z Ke ,vie mi niekto poradiť dobreho lekara?Čitala som tu o chirmede a Zabavnikovej.Videl niekto ich pracu? dik

Luxury

nebudem sa uhanat jak toto kvoli sonu, pojdem za 20cku do RU a basta....

ja mam 167cm a 72 cm pod prsami
mne tiez teraz povedal ze mi moze dat 320 a 360 - len neviem ci to uz nebude vela....
asi preto jej dal 370 nakoniec, lebo ked skusali, zistil, ze jej moze dat viac...

katka33

Alore,

tak je to predsa tym vekom...ked som ja mala 22, usla by som aj s certom do pekla bez mihnutia oka. Ale zavidim ti, ze si to takto brala...

Zuzi 16
ja viem, len keby sa to dalo ovladat ;)

zuzi16

Babulky moje....:o)

veď sa toĽko nestrachujete, má to vždy pod kontrolou anesteziologička a tá presne vie, ako Vás uspať, aby ste hajali, ako bábenko...:o)

Bola som pred piatimi rokmi na oooveľa zložitejšej operácii, ale kvoli bolestiam, ktoré som prežívala pred nou, som sa tak na opku tešila, že som zabávala celé oddelenie ako ja sa teším na operáciu...a aj tak bolo :o)

Najdoležitejšie je, aby ste to všetko brali pozitívne a v podstate boli šťastné a tešili sa, čo bude potom !!!

Veď tú operáciu ani necítite a ani neviete, ako zaspíte....

ALE POTOM SA ZOBUDÍTE A ZAČNE NOVÝ ŽIVOT :o)

a na ten strach pre tým ani nepomyslíte...tak sa tešte, jo?????!!!!

Ja mám opku 18.4 dr Trška, modelácia + silikony a to je omnoho zložitejšie, ako len augmentácia.....a neskutočne sa tešíííííím.......

Tak hlavu hore :o)všetko bude fajn..

katka33

lubs,
coze? 370? Ved pisala ze ma 325 anatom,ale s uzsou sirkou, to bolo pred operaciou. Ved je chudunka...ale mozno sa dohodli aj na vacsich..no uz sa jej nemozem dockat.
No aj ja sa uskromnim,285 maximalne 320 o vacsich vobec ani nerozmyslam.
Joj, tak sa budete zotavovat spolocne, ale verim,ze operacia maleho ta urcite viac trapi ako ta tvoja.

Luxury,
ja napriklad mam sono z minuleho roka, lebo tento raz by som to nestila, u nas sa caka na sono aj vyse mesiaca,kedze moja gynekologicka nema sono a musis ist do nemocnice. tak sa rychlo chod nahlasit k niekomu, lebo sa moze stat, ze to bude trvat aj dlhsie, tak aby si to stihla, lebo bez toho asi" nic nebude, Bohousu..."