Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahojte, Adelaide, zlatko, pozrela som si tvoje foto, mne sa nezdá, že máš veľkú medzeru medzi prsiami, máš ich moc pekné. Nevystúpili ti náhodou trochu dopredu, mne sa tak zdá, že ich máš o trošku väčšie ako predtým. Počúvaj, tá čierna podprda ti ich moc zakrýva, treba ich viac vystrčiť von, inak supeer. To máš tú Ečkovú?

zonda

korki,

vobec sa neboj, ze Dr Cerven dreny nedava. Nemala som jedinu modrinku ani opuch.
To ze su dreny dobra vec hovoria pochopitelne ti, ktori ich davaju. Nemam nic proti tomu, len je hlupost hovorit, ze bez drenov mas modriny a opuchy, lebo to tak nie je! Spolahni sa na Dr. Cervena, mam vlastnu skusenost a okrem toho poznam xy bab co unho boli a ziadna s tym nemala problem. Tymto sa naozaj netrap, nebudes mat ziaden problem, naopak je to bez nich ovela komfortnejsie :-)

b4rbie

Luxury

no ano prsia pobolievaju mierne, ale zacali az na druhy den... a hlavne ked som sa napriklad vratila z WCka a lahla si tak sa naliali akoby a mala som pocit ze mi vylezu k brade =D

ale naozaj, chrbat ma bolel viac.. a aj ma chrbat viac boli ako samone prsia...
a este jeden neprijemny pocit... SVRBENIE, idem sa z toho scvoknut, to asi ta vata alebo tie naplaste...

Inak videla som ich uz na druhy den, lebo mi velmi krvacali a doktor sa bal tak sa radsej na ne isiel pozriet, vsetko bolo v poriadku len som mala nejaku redsiu krv... a poviem Vam, pripadali mi obrovske... mozno preto, ze som vzdy videla len nulky a zrazu tam nieco aj bolo... Tak som zvedava ake budu ked budu uplne v pohode

adelaide

ahojte..nestiham citat..
korki luxury diiiki..baby napiste mi prosim vas ak bude chvilka na adelaide812@gmail.com dakujem

AdnavCosti

bar4bia
Tesim sa velmi, ze si ok :-) Uz bude len lepsie. Kvoli chrbatu mi bolo do placu asi tak tyzden...a bez tb. na spanie by som asi nepospala vobec. Ale vsetko zle pominie a ostanu len pekne prska.

b4rbie

Vladka

no to preto lebo este odoznieva narkoza, to tam lezis pre tvoje bezpecie...

ja som sa zobudila a pytala kedy nas poslu na izbu, a povedali mi o dve hodiky po tom co ste sa prebrali...

korki

ahojte
barbie,no vitaj spat!!! tak sme radi, ze si v pohodke. katka sa ta uz nevedela dockat. len pekne oddychuj a zotavuj, aby si mohla byt co najrychlejsie spat v realitke...

babule, no a teraz co? dr. cerven tie dreny nedava, normalne mam obavy z toho krvacania napr.
ozaj, adnavcosti, ty si mala, ci nemala dreny??? teba robil iny dr. tak idem trosku porovnavat...