Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

K citlivosti bradaviek mi dr. vravel, ze zmenena citlivost je uplne normalny jav, moze byt aj pol roka...
Konecne som minule pochopila, preco sa tych & tyzdnov vazne treba vyhybat cviceniu a mixovaniu s prskami:
Okolo impl. vznika prirodzene taky obal, kt telo vytvara, ten by mal byt presne rovnako velky, nie vacsi ako impl. a to sa docieli tym, ked sa implos "nehybe" - teda je stale s tej podprde, nenatriasa sebou prsnik...a pod. Ak sa vytvori ten obal ako "vacsi", lebo sa impl. stale "pohybuje", hrozi riziko posunu impl., resp. to, ze ten obal stvrdne a vytvori sa ta obavana kapsularna kontraktura. A samozrejme riziko toho je vacsie pri umiestneni pod zlazu - pochopitelne je vtedy vacsi priestor na to, aby sa impl. hybal sem a tam, ked to nie je fixovane svalom...
Jooooooooooj, aka som mudra :-)))

katka33

Ostatne baby...vy tiez mate problem s bolestivymi bradavkami? je to normalne? Mate niektore aj uplne normalnu citlivost tak ako pred operaciu, ci je to pravidlo, ze ostanu bolestivejsie? Ak ano, po akom case sa to upravilo do normalu?

AdnavCosti

Ja osobne - dnes presne 2 tyzdne po - som v pohode uz dlhsie, ale prsia mam stale Önie svojeÖ...tvrdsie, bradavky max. citlive, az bolave...Snad to je normalne.

cayman

si4si
ano zobrala som si ho, kvoli praci, ja musim byt nonstop na mailoch. prvu noc mi ho musela sestricka podat a druhu som uz zvladala sama

tessy111

belinda

kedy si bola na opke? Ja som tiež rozmyšlala chirmed alebo M.Z.Nakoniec som sa rozhodla pre M.Z. Nevidela si nahodou jej pracu, alebo o nej počula?

tessy111

si4si

neviem ti to ja takto vysvetliť .Zaleži od toho aky maš široky prsnik.Ja mam 13 takže podla toho sme aj vyberali.Nechcem mať nejake extremne vysoke.Skôr nech su prirodzenejšie.