Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

zuzi16, presne tento, ktorý používaš tu.
Flow, verím tomu, že aj ty budeš čoskoro spokojná bez asymetrie

Flow333

Adelaide, majka
pribudlo mi pól cm. Ak vôbec niečo, podľa toho ako utiadnem meter. Ono nespokojna je relatívne. Verím, že keby má netrapila tá asymetria cusim a som spokojná. Ale ozaj sa mi to nepáči keď si dám výstrih a jedno prsko vidím a druhé nie. A to ho stelujem v podpire.

maria1113

adelaide, ja ani neviem, či vystúpili. Keď som mala dneska už tú novú podprdu a tričko, tak konečne bolo niečo vidieť, hrozne spokojná som išla do mesta, naozaj vidno na mne rozdiel, jupi

maria1113

zuzi16, jasné, ale ja som už písala asi predvčerom určite, možno si to prehliadla.
Takže pošli svoje foto prs aj so svojim nickom na e.uhrinova@gmail.com a potom ti príde link a heslo