Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, no vidíš, tak treba len čas, možno vystúpia ešte viac. Ja som tiež spokojná, zajtra idem na kontrolu. Rada by som vedela, či sa už flow merala, či jej po čase nevystúpili.

maria1113

adelaide, na tú nerovnomernosť kašli, nie je to vôbec vidieť. No ja som si včera kúpila po dlhom skúšaní 36C, ale poviem ti, že košík mi končí len tesne nad bradavkou, tak mám v nej prsia dosť narvané, ja neviem, kde budem kupovať podprdy , lebo je problém s týmito väčšími košíkmi, ale povedala som tej babe, nech mi odloží , keď dostanú tovar. Inak 80D mi sedí ako uliata.
Vladka, pri tom videu mi hneď slzy vybehli, naozaj hrozné.

adelaide

inak maria mija..(mama mijaaa) vzniklo preklepom ale je to podarene :o)
inak mam teraz pooperacnu podprdu a obycajne tricko tenucke na telo..a mam pocit ze som ceckana poriadna.asi su fakt vacsie

adelaide

no maria mija drahaaa koncne..ja ze kde tolko si!!
pocuvaj asi vystupili..su fakt pekne..aj z profilu. myslim ze super. ja stale na tu nerovnakost upozornujem ale asi to nei je take tragicke. a hlavne je to prirodzeneee ze.
hej hej asi zakryva..taka zimna podprda to bude..to je 75D. no nic, budem zhanat a kupovat dalej. pofot sa v tych tvojich novych a prosim poslii

bellinka

tessy

ja som bola v chirmed 1,12,2009 a som veeelmi spokojna , a otej lekarke tam v ke som nikdy nepocula az teraz ju registrujem co posledne dni tu o nej pisete ,ale tak neviem ci by som k nej isla ked clovek nevidi ziadnu jej pracu , hmm mozno , tazko povedat :))

adelaide

barbie budu poriadne neboj :o) ty si z tych drobnejsich..a kked na mne 400vky su na "pochyt" aj na pohlad aj na pocit poriadne na tebe musia byt.
neviem ani na koho skor reagovat..
iba vseovbecne..nebojte sa baby cakatelky! aj ja som sa tak isto bala ale to vam asi kazda piseme..a som tu..mesiac po..zobudena..s peknymi plnymi prsiami..a uz tusim aj celkom citlivymi vsade. nic ma neboli. najradsej by som zacala cvicit. v nedelu na kontrole sa opytam ze kedy mozem.
a po dvore s detmi som behala aj ja..a skor ako po tyzdni..zonda nebpovedala by som ze len 86..mas ich super.
vladka dakujem za video. krasne...

zuzi16

baby, Trška dreny dáva a myslím si , že je dobré...aspon tá krv nezostáva vo vás, ale ide von...to je len pre Vás dobré, nie???

ale to vážne závisí na doktorovi, keby bolo na mne a mala by som sa rozhodnúť ku komu pojdem kvoli drenom, tak to vobec neriešim...jeden proste dáva druhý nie....

BABULKY A MOOOOŹEM SA DOSTA´T UŹ KOONEĆNE DO TEJ GALERKY...POŚLEM URĆITE AJ JA FOTO...PROSIM DAJTE NAVOD...:o)

maria1113

b4bie, tak už to máš šťastne za sebou, super.
Zonda, ty ich máš také súmerné, krásne rovnaké, tých 300ml vyzerá ako na mne a na adelaide, ako 400ml