Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zonda

Adelaide,

aj mne sa zda z tych poslednych foto, ze ich mas ovela lepsie - ziadnu asymetriu nie je vidno, maju taky prirodzenejsi tvar, tes sa, su krasne!

Maria,
tiez myslim, ze mne tych 300 staci az az. Nemala som este deti, takze po nich mozem ist do vacsich.

si4si
ja som nevracala, ani mi zle nebolo. Iba ked som si vecer prvy krat sadla prudko, tak ma chvilu napinalo, ale za minutku to preslo.

adelaide

maria,a tebe nie?
no ja mam ten posuvany lavy taky tvrdsi..nestlacim ho do stredu tak lahucko ako pravy..a nie je ten pekny obrys implantatu taky zretelny..hadam to zmakne.
ale fakt je ze ta pooperacna mi je akurat stale dobra..nie su to uz tvrde skaly,ale pekkne rozčapenee makke ale pritom pevne prsiskaaa ..juchuuu

zuzi16

maria1113

ja som ešte nikomu nič neposielala,hmmm...

akosi mi ešte nikto presný návod na to nepovedal...nenapísal...

tak ta poprosím, ak teda možeš...

adelaide

flow :o)
vedela som ze sa rychlo ozves :o)
si strasne zlato nespokojna ! vzdy sa usmievam ked citam tvoje prispevky,aj ked viem ze teba to vazne trapi ta velkost..ale chapes ze sa usmievam, nie je to v zlom. No ale moja ja keby som si dala 300 stredny ako sme povodne dohodli (na moju hysteriu na konzultacii ze ja nechcem velke prsia) tiez by som bola vaaaaazne nespokojko

maria hrozne tesim na fotky. mozes mi ich aj do mailu ked budes mat..kym sa livka dostane...diiiiki tesim

maria1113

no ahoj flow, tak ti koľko teda pribudlo, teda sa s tým neuspokojíš. Adelaide už pomaly, ale isto vystupujú dopredu, super.

Luxury

ja som dreny povodne nechcela, ze dake trubky este z prs aby mi trcali...bleee, ale som si o tom citala a je to ako loteria - mozu sa zist aj nemusia, ale je lepsie ak su, nie kazda s tym zakonite musi mat problemy, ale co ak ja ano?

b4rbie

Katka

Ty si mi pred opkou pisala aby som ti tu bolest k niecomu prirovnala...

Je to zlozitejsie a to preto, lebo babenka co bola somnou na izbe dnes ma obrovsky usmev na tvary a nic ju neboli, bolesti mala minimalne hned po operacii, a aj ked nejake mala tak ich prespala... takze ticha zavist bola =D ale moc som jej to priala, lebo ja som spala len ked uz som bola vazne vycerpana... a to len na hodku dve...

chrbat bolel strasne nebudem ta klamat, lebo musis lezat a nemozes sa niako ponatahovat, takze ked som volala sestru nech mi da lieky na bolest len kvoli chrbatu...ale co sa tyka prs, tak to bolo take ako keby ma tam niekto kopol. Ale naucila som sa dychat do brucha takze hrudnik sa mi nehybal a to mmoc pomaha... Ale cakala som nieco o mnoho horsie, urcite to zvladnes...

Pozri nebolelo ma to tak, aby som plakala, a ani tak aby som to lutovala, a ked som uz mala taky pocit, ze uz mam toho dost a, ze uz sa chcem vyspat a tesila som sa na infuzku proti bolesti, myslela som na to, ze toto bude trvat par dni... a krasne prisia mi ostanu.

Takze stoji to za to !