Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Adnav...to som sa pobavila...keby tam nie je ine meno, tak naozaj poviem ze prispevok od papulky som pisala ja.

Papulka...VITAJ V KLUBE!

ty sa aspon tesis...ja sa ani to , teda pocity radosti pridu az potom, ked sa raz budem obliekat do siat, triciek co som pred tym nemohla( a len za predpokladu ze nebudem mat z toho ziadne zdrv, komplikacie)...ale klaustrofobia, paranoja, strach, rozdvojenie osobnosti, hystericky negativizmus a co ja viem co este to vsetko so mnou teraz lomcuje, az taky rachot.
Ja uz neviem, ale predpokladam, ze to ma dost co robit s vekom, uz nemam 20 a prirodzene mam vasciu zodpovednost ..aj respekt a vidim aj ine hodnoty zivota a viem, ze ma manzel miluje presne taku aka som a ani to odo mna nechce, ale podporuje ma v mojom rozhoduni.

No co, ak to prezijem ja, po mne to prezije kazda, lebo ja myslim,ze som tu najhorsi pripad...a keby som sem na toto forum nechodila, tak som uz asi v zieracej kazajke v pavilone C miestnej nemocnice. Neboj, baby ti tu poradia, podporia...a uz im asi musim liest straaasne na nervy,ale oni su super...

alore

katka neboj proste sa na to tes a hovor si ze to dobre dopadne,prska budu podla tvojich predstav...ja som si to takto vsugerovala a aj tak bolo :) tes sa na novy zivot

AdnavCosti

katka
Ty pises aj pod nickom papulkaa :-)
Prepac, trocha si ta doberam, kvoli tvojim popisanym pochybnostiam, neistote, utekom...V dobrom. Buduci tyzden uz aj ty budes hrdinka, tak to bude!

AdnavCosti

katka - "stelesnenie optimizmu" :-)
Ja som nikdy co sa prs tyka necitila ani najmensiu zmenu pri menzese...a vidis - teraz ich mam citlive ze az...

papulkaaa

ahojte,uz takmer rok sa zaoberam myslienkou dat si spravit prsia,bola som na viacerych konz.,mam termin a velmi sa tesim zaroven ale mam velke obavy...mam to urobit alebo nie?na co je to vlastne dobre,nemala by som byt rada,ze som zdrava,co ak...atd.cez to vsetko mi tato "blazniva myslienka" neda pokoj.idem sa zblaznit,mate alebo mali ste rovnake pocity? bojim sa,ze nakoniec z nemocnice uteciem.

katka33

No tak ja sa uz vidim, ze budem mat problem aj s tym...nie je to vzdy, ale niekedy pred,alebo pocas menzesu ich mam tak citlive, ze ked sa mi niekto v tlacenici suchne okolo, odhryzla by som mu hlavu. Ja by som povedala, ze celkovo mam tie prsia po menzese ako keby "odisli" a pocas menzesu su aj o cislo vacsie.

alore

katka mne sa citlivost bradaviek vobec nezmenila po opke vsetko je uplne v pohode :) ja som aj na opku sla tak ze mi vychadzal menzes a dostala som ho na druhy den po opke a vobec ma neboleli prsia viacej a bradavky tiez. Ja celkovo ked mam mat svoje dni s prsiami mi to nic nerobilo ani teraz nerobi