Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Barbie hlavne ze si ok a ako prska? Paci sa? Tesim sa na foto :)
hlavne sa opatruj:)

Baby, dreny su urcite dobra vec!

b4rbie

baby
boli ste aj vy po opke nejake nafuknute?
ja som sa zobudila a brucho ako 4tom mesiaci, a lytka tiez trosku su povacsie...

narkoza bola inak uplne v pohode, tak ako som sa bala, ze sa nepreberiem tak to bolo super... len mi bola strasna zima ked som sa zobudila ale to bol jediny nasledok anestezy.

si4si

zuzi16
zuzi l marsalovi preto lebo mam z neho super pocit a robil mi viecka a musim povedat ze krasna roboticka a poznam aj baby co maju od neho prska a su krasne

zuzi16

katka33

a ešte stále sa bojíš...ved som sa tak snažila Ťa utešiť, hmm....rodila už?? kolko maš rokov???

ked si rodila a máš detičky, tak pochopíš, že opka v spánku je ako prechádzka ružovou záhradou, tak na čo tolko pochybností a neistoty, haaaaa???!!!

si4si

a prečo chceš isť ešte aj dr.Maršalovi na konzultačku???

ja idem inak tiež 14.3 a potom uvidím, či Trška, alebo Maršál,hmmm...

u Tršku mám už ale termín na 18.4, ale on je jak sa zdá dokonalý, tak to nechám na neho...

k Maršálovi idem len zo zvedavosti, aby som mohla porovnávať, no ale to sa potom lahko može stať, že budem natolko zmatená, že nakoniec nebudem už vedieť ani to, či to vlastne chcem, heh...

Ale nieee, jasné, že chcem...:o)

b4rbie

=)

notebook som nemala so sebou, a dnes som dospavala dve noci, lebo som skoro vobec nespala... mna chrbat bolel viac ako prsia... sem tam som mala chut si poplakat ale nakoniec som to zvladla... najhorsia chvilku som zazila ked som v utorok vecer zacala krvacat z drenaze pod pazuchou... nechcem tu strasit nikoho kto ide na operaciu, stava sa to len minimalne... nebolo to sice nic vazne, ale ked som este nevedela, ze odkial to ide tak som chytila dost paniku...

opka trvala asi viac ako dve hodiny... lebo mna brali asi 9: 30 a z pooperacnej izby ma brali o 15tej, ale kolko som tam po opke spinkala neviem, ale hore musite byt 2 hodiny a az potom beru na izbu...

inak od dnes rana mam pocit, ze mi prsia vybruju sem tam =D... kazda ma asi ine pocity...

zonda

Adelaide,
pred opkou som mala cez prsia asi 82, teraz 85-6. Ale Nelka to spravne vystihla, ten obvod hrudnika vobec nesvedci o velkosti prs, pretoze kazda mame inak siroky chrbat. Aj v modelingu a pri sutaziach Miss sa tento udaj nemeria kvoli tomu, aby sme si mysleli, ze cim vacsi obvod, tym vacsie prsia. Vzdy sa tento rozmer udava s obvodom pasa a bokov, aby sa videlo, ci je postava symetricka. Ak mas hrudnik a boky oboje 80, je to ok, ak oboje 90, aj to je ok. Zle je ked mas hrudnik 80 a boky 90 :-)

Ozaj, neviem kto to pisal, ale Vlasto Minarovjech Stanke Pavolovej prsia nerobil.

A pre tie, ktore sa nadalej boja bolesti. Predvcerom mi vytrhli zub dievcata a jedine co mozem povedat, je: "Zlateee silikony!" :-)

Luxury

barbie ahoooj, sme ta napeto ocakavali, som rada, ze pises a ze si v poriadku. V pondelok som bola v SNOPE, videla som, ze doktor ma dobru naladu, tak reku Barbie v pohode...:)
no a ako sa citis? ake to bolo?

papulkaaa

dakujem,v klube som uz vlastne rok...čitam,rozmyslam,porovnavam a chodim na konzultacie.vsade mi navrhli ine riesenie od vlozenia cez podpr.ryhu az po modelaciu.tam asi prameni aj ten strach a neistota ci som sa rozhodla spravne.preco nemozem mat tu skvelu vlastnost"neriesit",hned skocit na stol a je to.Poznam aj take kocky,su spokojne a stastne.A s bliziacim sa terminom to bude horsie a horsie,predpokladam,pretoze kdesi vo vnutri viem,ze tentokrat je to vazne a ze si to nechcem rozmysliet.

b4rbie

ahojte

pisem az teraz, lebo ma vcera pustili z kliniky a doma som uz bola taka unavena ze som sa z postielky nepohla... Trosku mi robilo komplikacie lave prsko a dost krvacalo tak teraz dost pobolieva este... tak sa radsej ani nehybem len minimalne nech sa zahoji vsetko ako ma...

Nakoniec sa mi tam zmestili tie 375ml tak kozicka je na "full" natiahnuta...

Idem si trosku pocitat co ste zatial popridavali...