Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

kata vobec na nic sa nechystaj. :o) instinktivne si poradis so vsetkym. neboj. a inak sranda trska sleduje baby 2 hodiny po operacii. to je presne ako po porode v ruzinove. lezis na chodbe na voziku ako mrtvola a potom ta presne po 2 hod. skrehnutu daju za odmenu do izby.

adelaide

maria. dakujem. cmuk !! :o)))))) ja toto vzdy riesim..lebo je to hrozne vela kil co vidim na vahe a chcem vidiet menej..stacilo by o 2-3 kila..a zonda zadrie ze ma 50kg. to je vrchol :o)

maria1113

adelaide, maj rozum, však ty vôbec nevyzeráš na to, že vážiš toľko, ako si uviedla niekedy tu. Určite máš ťažké kosti.

adelaide

zonda ! ty mas pri mojej vyske o 20 kg menej?? co! nepridas foto celej postavy...pomoc idem sa zavriet do hladomorne

katka33

B4rbie,

vitaj spat, no teda, cely den tu sedim,cakam potom na pol hodku vybehnem von a zapisu sa dve strany!
No tak teda to som rada, a ked pocuvam,z e tam bolitrosku aj komlikacie s krvacanim a mas takuto optimisticku naladu, tak hadam prezijem aj ja...
Baby skusajte ascorutin... zevraj Wobenzym nie, lebo ten ze zvysuje riziko krvacania. Tak Barbie skus ho brat aj teraz...
No moja, ale som prekvapena z tej velkosti...neviem si ich ani predstavit, najprv ze uzky hrudnich a tu mas, 370...no ty sa nezdas.
Doktor Trska to tak ma, ze 2 hodiny po opke si pod dohladom, az potom ta prevezu na izbu, co si myslim, ze je zase zodpovedne od neho, a tie dreny...no aj pri zdravotnych operaciach to davaju, tak ak to nepomoze, tak potom to urcite nai neskodi. Len ja sa bojim, ze si ich postrhavam , uz teraz sa mi z toho robi spatne ked si to predstavim. Ja si asi zoberiem tu masku na oci co pouzivam v lietadle,aby som nic nevidela.
Tak bolest chrbta vravis? Beriem, moze byt..aj pocit ze ma niekto kopol. Dychanie branicou hadam zvladnem, 10 rocny trening hrania na priecnej flaute ma to naucil...tak ked to tak zhodnotim, ja by som to mala zvladnut lavou zadnou, ze?

No super, dodala si mi odvahy...aj vy vsetky co sa bojite spolu so mnou...
Tak barbie, len oddychuj a co najmenej sa hyb a nehc ti mamina navari dobru hovadziu polievku, ta zahoji vsetko ;) A som strasne zvedava na fotky...