Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

Silvia

ked ma meral lekar tak mi nameral 68 pod prsiami ale inak som nosila podprsenku 75 obvod.

Mám polytech anatomicke 375 extra vysoky profil, ono je to velke cislo ale oni su v podstate zhodne s implosom 325 len tento je vyssi,sirka 12,50 a vyska 14,50 - neni kruh. kedze ja som moje malickosti mala dost nizko tak aby mi ten implantat vyplnil a vrchnu cas. A ten rozdiel tych 2 cm urobi velky rozdiel v ml.

katka33

Vladka,
Ascorutin som citala tu niekde na fore...ale poznam ho lebo som ho uz uzivala ( trhali sa mi zilky po nohach)
A specialne som sa na to pytala doktora, ci mozem uzivat ascorutin-na znizenie krvacania a wobenzym, to uzival moj muz po operacii. Tak ascorutin mam schvaleny,ale wobenzym zevraj zvysuje riziko krvacania aj pred aj po....takze ten budem jest mozno tak po tyzdni.

b4rbie

Katka
dakujem, ascorutin je naozaj dobry ja som ho brala ked som bola mensia lebo mi stale tiekla krv z nosa... a tie dreny si nevytrhnes ani ich necitis teda tam kde vychadzaju... mne sa asi povolil jeden stich a trosku krvicky vytieklo ale vytrhnut sa neda. a netreba sa bat ani toho vyberania je to len neprijemne, ale je to hlavne rychle. Dr. Trska je uzasny chirurg, staci malickost co je ina ako by mala byt a riesi to profesionalne. ked som mala problem s tym krvacanim, este o desiatej vecer sme spolu telefonovali co sa zaujimal ako mi je...

lubs

ahojky, ja som sa ti vcera neozvala prepac, ked si mi pisala bola som na ceste od lekarky a ked som prisla domov zaspala som a potom vecer som len polehavala tesila sa ze som doma, a zabudla som =(... moja vina... dufam, ze tie vysledky budu lepsie v pondelok, nejedavas moc stiplave jedla? ja som mala raz problemi s pankreasom, rsp. mala som zapal a zakazal mi stiplave jest... neviem, sice co ti presne je, ale ja som sa liecila z toho tyzden cize mozno ti zmenia termin ale urcite nebudes az tak dlho cakat... viem, ze si chcela ist s kamaratkou naraz ale aspon takto jej budes moct pomahat, a ked pojdes ty bude pomahat ona tebe...
Budem na teba mysliet nech si zdravucka

zasuvka

KP 25
cez dvorec sa väčšinou vkladajú vtedy,keď sú prsia ovisnuté napr.po kojení,ja osobne mám vložené cez dvorec,už 6 mesiacov a ešte stále nemám citlivosť späť.Určite je väčšie riziko pokiaľ nemáš deti isť do toho cez dvorce,ale nechaj to na lekára,on ti najlepšie poradí.

KP25

ahojte,

chcela by som Vás poprosiť o radu.. rozhodla som sa ísť na operáciu, rozmýšľam ale nad miestom vkladania implatátov...niekde som sa dočítala, že ak sa vkladajú cez dvorec bradavky, porušia sa tým mliečne zľazy a tým je kojenie v budúcnosti vylúčené.. viete prosím niečo o tom viac? poradíte?
ďakujem za kazdú reakciu

KP25

ahojte,

chcela by som Vás poprosiť o radu.. rozhodla som sa ísť na operáciu, rozmýšľam ale nad miestom vkladania implatátov...niekde som sa dočítala, že ak sa vkladajú cez dvorec bradavky, porušia sa tým mliečne zľazy a tým je kojenie v budúcnosti vylúčené.. viete prosím niečo o tom viac? poradíte?
ďakujem za kazdú reakciu

Silvia313

lubs

ďakujem... a chcem ísť, momentálne sa trápim tou veľkosťou, keď vidím všetky Vaše prsia v galérke... nechcem mať ani malé a ani riadne bomby... proste nech to stojí za to...

b4rbie

aké máš miery a akú veľkosť, tvar a značku si si dala?

Luxury

ale ja neplánujem ešte dlho deti, tak načo čakať... mladá som len raz! ;)