Katka
dakujem, ascorutin je naozaj dobry ja som ho brala ked som bola mensia lebo mi stale tiekla krv z nosa... a tie dreny si nevytrhnes ani ich necitis teda tam kde vychadzaju... mne sa asi povolil jeden stich a trosku krvicky vytieklo ale vytrhnut sa neda. a netreba sa bat ani toho vyberania je to len neprijemne, ale je to hlavne rychle. Dr. Trska je uzasny chirurg, staci malickost co je ina ako by mala byt a riesi to profesionalne. ked som mala problem s tym krvacanim, este o desiatej vecer sme spolu telefonovali co sa zaujimal ako mi je...
lubs
ahojky, ja som sa ti vcera neozvala prepac, ked si mi pisala bola som na ceste od lekarky a ked som prisla domov zaspala som a potom vecer som len polehavala tesila sa ze som doma, a zabudla som =(... moja vina... dufam, ze tie vysledky budu lepsie v pondelok, nejedavas moc stiplave jedla? ja som mala raz problemi s pankreasom, rsp. mala som zapal a zakazal mi stiplave jest... neviem, sice co ti presne je, ale ja som sa liecila z toho tyzden cize mozno ti zmenia termin ale urcite nebudes az tak dlho cakat... viem, ze si chcela ist s kamaratkou naraz ale aspon takto jej budes moct pomahat, a ked pojdes ty bude pomahat ona tebe...
Budem na teba mysliet nech si zdravucka