Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

jeej, B4rbie

oh, ako ti zavidim...vies co dnes po tych tvojich prispevkoch mam trosku uz aj pocit, ze a ja by som uz chcela mat po tom.
Pockaj, do pondelka sa mozno aj tesit budem ;)No musia byt krasne, tomu verim.

a lieky od bolesti este beries?

b4rbie

=D

nenarazam do nich a dokonca ani necitim, ze by mi vadili a ani este necitim tie implose vnutry...mne pridu ako keby som pribrala... tak bud to este pride alebo si to nejak neuvedomujem...

a dnes som ich videla v plnej krase mam aj fotky, ale na nich vizeraju uplne inak ako v skutocnosti... a su este oblepene leukoplastom tak to tak skresluje dost...

ale suuuu paraaaaaadneeee... vobec nie su obrovske ale ani male... take trojky do vacsej ruky uz teraz su... uvidim co to spravi ked sa prisposobi kozicka...

A gulate a anatomy su rozdiel... keby som mala 370 gulate tak z toho mam "5ky" takto mam by očko vacsie trojky.. neviem ako to funguje, ale anatomy vyzeraju vzdy trosku mensie...

Nela111

Luxury – diky za info. Mne sa Barkolovej zdaju moc velke a doslova umele – „silikon look“. Mne sa take nepacia. Ja som za prirodzenost.

Zonda – suhlasim s tebou, ze bolesti ZUBOV su STRASNEEE! A ty mas pri vyske 177 iba 50 kil?!? To musis byt straaasne chuda. Nie?

Adelaide - aj mne sa zda, ze ti vystupili, zvacsili sa. :)

katka33

B4rbie,

ja mam 168, 52 kg, v lete sa viac hybem, tak mavam 47 normalne.A ja mam mat 285ml-max 320....A na fotkach sa mi zdas dokonca utlejsia ako ja a nakoniec mas 370 ml. Ja uz tomu nerozmuniem. A inak aky je to pocit, nenarazas si do nich ( napr. pri otvarani dveri alebo rukami?) ako musi to byt zlastny pocit a asi to chvilu trva, kym ich zacnes vnimat aj "priestorovo" ako sucas tvojho tela.
Vladka, len papaj, neuskodi aj 2 tyzden pred.

b4rbie

Silvia

mam 168cm a cca 55 kg hore dolu 3 kg, dnes si ich mam odviazat a vybrat vatu z retro podprdy tak potom napisem ci su moc velke =)

Silvia313

vladka

ten ascorutin mne sám Červeň povedal, že týždeň pred opkou 3x denne...

b4rbie

no ja mám mať 375ml, guľaté, vysoký profil, Eurosilicone...
a výšku a hmotnosť máš akú?

b4rbie

Luxury

no ja som mala na vyber 325 stredny alebo 375 extra vysoky pre moje proporcie... ale ubezpecoval ma, ze aj ked to znie ozrutne ta 375ka, ze to sa strati lebo ona je vyssia...

Mne sa osobne vysoke profili pacia, su na to aby prsia isli viac dopredu ako do sirky a aj na mensich velkostiach tak opticky vyzeraju vacsie ked mas napr tricko bez podprdy tak pekne vytrcaju...

A si myslim, ze ked ti to lekar navrhol tak to nebude urcite neesteticke... sak si nechaj poradit od neho on ti isto poradi najlepsie

katka33

Lubs,
aj ja mam selest, arytmiu a nedolieha mi chlopna na srdci...sem tam ma to tak hneva..je to taky pocit ze sa mi " chveje" srdce a nasledne zase mlati ako dive, no asi aj ono mava orgazmus ;)
tak toho sa trosku obavam...ale anesteziologicka povedala, ze to bude v poriadku.
ale pankreas...no to mozno bude ako vravi B4rbie mozno vela stiplavych jedal...alebo mozno nieco so stiepanim sacharidov...ale neboj, urcite budu v ramci normy..skus nejaku dietu cez vikend.

Luxury

B4rbie, tebe hned navrhol extra high profil? bo ja sa mam rozhodnut ci high alebo extra...a ja nevieeeem ani za svet :( neviem ci ten extra uz nebude moc hore...ja moje mam praveze skor vyssie ako nizsie