Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Inak dievčatá ja už môžem začať vymyslat vyhovorku pre našich. Im v žiadnom prípade nemôžem povedať že chcem výmenu. Ani neviem ako poviem že to mám zle spravene a chcem posúvať. Neboli stotozneni s opkou. Tak už pocujem tie ohlasy, načo si vymyslala a pod. Poviem len že asi v lokalke mi ich posunu. :-)

adelaide

ahoj korki. moč netreba.
no presne ako pises..nieco pohodlne..ja os prisla v rifliach ale domov isla v teplakoch v ktorych som tam aj spala..je ot uuplne fuk...no ide o to aby si zvladla obliekanie..ale ved sestricky ti pomozu...a never tomu ze pri 400ml sa zrazu nezmestis do svojich starych veci.zmestis len ti super sadnu..vezmi si nejaku mikinu na zips..nemas nic take?

korki

takze kto je teraz na rade??? katka ide teraz v pondelok k trskovi a nelina tiez ale k cervenovi??? silno na vas myslime baby... drzime palce

tie co ste po, prosim, taky detail. co ste si akoze obliekli, ked ste isli z kliniky domov??? ja si to vobec neviem predstavit. takze budem mat tu pooperacnu podprdu a co na to??? len nejaku vytahanu trigovicu, alebo? ja som zistila, ze nemam ziadne tricko ci koselu na zapinanie, jedine tie trigovice...xixi.

adelaide

barbie mozes byt nafuknuta..aj hovorili sestricky ze creva po narkoze nepracuju..su zlenivene..davaj si lahku stravu..rozhyb creva.

adelaide

nela no moze byt. tie tkaniva povolili ..darmo 3x tie prsia kojili..tak trening tkanov bol.
neli jasne spytam sa. velmi sa stebou tesim ze ti uz budes mat za sebou, a trochu ti tusim aj zavidim (katka a vladka asi nechapete co:o) este davnejsie tu pisala zuzkas ako zavidi predopercne vzruso..a ja som na tom teraz rovnako..hehe...:o)
proste nuda na materskej...nic sa nedeje..
a nejdem pisat o zdravotnych rizikach ktore som prezivala a modlila sa nech sa prebudim z narkozy...nie som ani mlada ani lahkovazna..proste teraz mi to uz nepride nic hrozneeeee...teste sa. niekto to tu super napisal s tym zubom. je to tak. u zubara sediet je nechutnejsie!

Nelina27

barbie, mozes byt nafuknuta po opke asi, narkoza a jedno s druhym, menej sa celkovo hybes, daj si nieco prirodne aspon, nejaky cajik z listov senny alebo espumisan, snad ti to uvolni to brusko
barkolovej prsia su podla mna priserne, je to jedno kto jej ich robil ale nejako ich ma ako vytahane alebo co
KP25, pri konzultacii ti urcite navrhu postup vkladania, ale cez dvorce sa to robi najcastejsie ked treba prsnik domodelovat, nejaku kozu odstranit a pod, zda sa mi ze je to najmenej casty sposob vkladania implantatov a skuseny chirurg by urcite nemal nic porusit, co nema byt porusene

b4rbie

katka som rada ak ti nieco co som napisala pomohlo, kazda jedna mala urcite strach, ci uz z narkozy, z bolesti alebo z niecoho ineho...
drzim palceky a zacni sa tesit, potom sa vsetko lepsie znasa... ja som mala v utorok prevez a ked som ich zbadala tak som zabudla aj na bolesti...

nelinka podla mna budes spokojna =)

BABY

MAM OTAZOCKU, PO OPERACII, BOLI STE NAPUCHNUTE ALEBO TEDA NAFUKNUTE????? JA MAM BRUCHO AKO V 4TOM MESIACI NAOZAJ... ked to mam takto povedat na velkej som este od opky nebola moze to byt z toho? obvod som vzdy mala 60-62 a teraz mam skoro 73...

Nelina27

barbie, tak mas to stastne za sebou, som rada ze sa ti nove prska tak pacia, aj ja idem na 370 anatom a mame podobne miery taka dufam ze aj ja budem spokojna
zonda, adelaide- krasa, krasa- ja sa tesim sa vami
adelaide, na fotkach vyzeras dost stihlo, nepovedala by som podla fotiek na tie kg co pises, ale ty si aj dost vysoka takze myslim ze postavicka akurat, nepotrebujes chudnut
a ja este 2 dni, uz neviem ci sa mam bat alebo tesit, dnes som bola posledny raz na cviceni, neviem ako to po opke 2 mesiace vydrzim... adelaide prosim nezabudni sa opytat na to cvicenie v nedelu, kedy mozme zacat...