Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Nelina
mne dovolil dr. soferovat uz po tazdni - ze vraj ziaden problem...ale nebolo to nic moc. Po 10 dnoch sa uz da, ale na taku dlhu cestu by som sama nesla.
bar4bie
K tomu NAFUKNUTIU - presne tento problem som mala/mam aj ja - zrazu akoby som z dna na den pribrala na dolnom bruchu 5kg!!! Jasne, ze je to nemozne, ale tak som sa citila a pravdu povediac este stale citim. Rifle, v kt. som sla na op som na druhy den nemohla zapnut, ani tri dni po...
Baby, davajte si aspon PROBIOTIKA par dni pred aj po, mozno to tym nejak ovplyvnite...
Katka
Cez vikend sa pofotim - mam 330 anat., podobnu postavu a myslim, ze aj poziadavky na vzhlad...ozvi sa mi na nutmynut@yahoo.com zo svojho mailu, poslem ti este pred op fotky a samozrejme ich poslem aj livke, ale...kedze mi este ani stare tam nedala, uvidim, kedy prida nove.
Tak ak chces, ozvi sa a poslem aspon jednu-dve na mail.

Nelina27

korki, najblizsie som na rade ja, zajtra k Cervenovi do PK:-) myslite na mna, ozvem sa vam potom v nedelu z domu
alore, odkial vies? ;-) inak neviete kto operoval tie spevacky Tweens?
adelaide, ty si isla na vyberanie stichov do BB sama autom ci ta niekto viezol? neviem ako mam muza zmanazovat, ci bude treba odvoz alebo sa to uz po 10 dnoch da zvladnut...mam tiez automat.