Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

alore tak posli prosim link,
ved ja som dnes myslim ze na pluske citala rozhovor s nou a tvrdila, ze ich iba zvazuje.

cayman

a co sa tyka Pociskovej, urcite nema silikony, pretoze dnes vysiel clanok ze ich "zvazuje" a pred tyzdnom bola prichytena na konzultacke.

a Barkolova: podla mna to nieje silikon look, bohuzial som jej ich videla na zivo a to je proste des. ziadny pekny tvar, ja neviem ako 2 hrbole kockato gulate s obrovskou medzerou.

cayman

milena 59
my sme rovnako po opke aj u rovnakeho doktora a ja mam este obe ako skala. sice nie uplna, ale huspenina to teda este nieje. Naozaj to potrebuje cas

zajacik_006

Milenka, Adnav, dajte ešte čas svojím prskám, veď ešte stále sa formujú. Ja som po už cez 3 mesiace a až teraz asi týždeň mám pocit,že to ľavé prsko dostalo rozum a už kleslo a krásne zmäklo. Mám pocit,že skoro každá máme práve to ľavé prsko neposlušnejšie. Nie je to náhodou tým,že sme praváčky?

milena59

AdvanCosti
no vidis ja som 7 tt po opke a ten lavy mam jak skalu. Doktor povedal ze mam pockat, ale nejako sa mi to nezda, aj sa trosku cudne tvaril. Ako je mozne ze jeden je uplne fajn a druhy ako skala. Hm ale skusam mysliet pozitivne a cakam na zmaknutie :)

AdnavCosti

Milena
Ja mam tiez ten pocit, ze aj 2 tt po op mam lavy viac napuchnuty a tvrde ich mam obidva dost :-( Viem, ze sa to podda, ale niektore baby pisu, ze uz po 10 dnoch ich vobec "necitili"...ja ich teda citim stale ako nieco cudzie, az som z toho taka smutna, ze si ich nemozem este uzit ako ine baby...

zonda

Adelaide,
ja som taka postava - palička. Nikdy som nemala ani o kg viac, ja naopak by som chcela mat aspon o 5 kg viac, ale neviem si predstavit, že by žieňa ako ja mohlo zjesť viac.. Ty neblazni s chudnutim, ved mas peknu svalnatu postavu - to ti zavidim. A dalsia vec - ked budem mat tvoj vek a po troch detoch, potom sa mozme bavit, budem stastna s postavou ako ty! Takze ziaden hladomor! :-)

milena59

caute baby,
ja som tiez mala brusisko cudne ale vsetko to splaslo. Teraz ma trosku trapi ze mam jedno prso vacsie ako druhe. Jedno tvrde a druhe uz makke, dost divny pocit.

Citali ste Nela Pociskova ma uz tiez silikony, dala si ich robit v Brne, som zvedava jak to bude vyzerat.... pisu v klebetniku :)