Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

ahojte.
adelaide, diky za odpovede. no jasne, mam trigovice na zapinanie spredu. len su akurat tesne teraz, tak neviem si to predstavit po tej operaciii, asi poziciam muzove. xixi

ozaj, som sa tu uzraz pytala. neviete ci si mam zaobstarat tu biolampu na jazvy? pouzivala ste to zvas niektora? dik

alore

cayman nie nie som novinarka :)
vladka ja som myslim ze naposledy jedla okolo 21 a na opku som sla na rad druha okolo 9.30

cayman

milena,
mozeme byt bez podprsenky :) dokonca aj tu babka podprdu mam nosit iba pri sporte, ale pre istotu aj ja v nej spavam.

cayman

milena,
mozeme byt bez podprsenky :) dokonca aj tu babka podprdu mam nosit iba pri sporte, ale pre istotu aj ja v nej spavam.

milena59

cayman,
ty este nosis tu sexi podprdu? ja len na noc ale nevies ci mozem cez den chodit aj bez podprdy?
Nela ma fakt prsia teda bulvar pise...ale vsak uvidime:).

katka33

Adnav,
poslala som ti mail, dakujem si zlata.

No ja sa idme trosku liecit, lebo na mna lezie nejaka chripka...

No Nelina 27....joj, ty sa poriadne napapaj activie dnes, a uz len oddychuj...budem na teba v nedelu cakat, drz sa a vsetko dobre prajem, drzim palce!!!!