Lubs, neboj, vsetko zle je na nieco dobre...a aj keby boli zle, ( co nemyslim, ze to bude tak zavazne) tak sa preliecis tyzden a urcite ta niekde pichnu rychlo, kedze si to mala zdravotne ( ale toto je nahrosi scenar, ved ked ta nic neboli a nemas problemy s travenim, nemoze to byt tak zavazne,a by ti odmietli operaciu)neboj, urcite pojdes po mne.
Neviem o kolkej tam budes, ja sa mam hlasit o 10:30, tak mozno sa stretneme...lahko ma spoznas...uvids ma kolisat sa v rohu, schulena, ako si cmulam malec ;)
A pobalena este nie som ... ale nejako dnes...neviem co sa stalo, nejako to zo mna opadava a uz sa na to pozeram realnejsie...uz vidim, ze tomu neuteciem, tak uz chcem, aby som mala po tom. Nie ze by som sa tesila, to nie....len sa uz neviem dockat...viem ze ma caka nieco neprijemne a tak uz len myslim na to, nech mam uz po tom. Asi podobne pocity ako pred prvym milovanim...aj sa bojis, aj mas strach aj chces vediet ake to je, aj ked vies, ze na prvy raz od toho nemozes vela ocakavat ...ale musi sa to raz stat...no tak asi tak...