Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Nelina27
Bdem na teba mysliet. Opka urcite vyjde super, drzim palce, a budes mat krasne velke prsia. Jooj, sa mi to zda iba teraz, ked si tu pisala o konzultaciach, ze co ti kde povedali.. :)) Ked sa ti bude dat, hned sa potom ozvi s prvymi pocitmi, dojmami.

AdnavCosti

lubs
Nedosiel :-( Skus este raz, Katkin mail prisiel hned a bez problemov. Depky prec!!! Viem, ze sa mi to hovori, ale skus sa tesit, bude to dobre.

Katka
Je super, ze ten najvacsi stres z teba opadol, ono na tom asi nieco bude - mysliet optimisticky a ist do toho s radostou a usmevom... - ved on prejde, ked sa bude treba postavit z postele
:-))) Srandujem.

Mna robil o 9,30, nemala som jest ani pit od polnoci.

zajacik
Dik za info, tak snad tomu fakt treba nechat cas. Dnes som bola s kamoskou, kt. ich ma rok a pol - vravela, ze pol roka jej prska makkli. Takze pockam tyzden a potom zase trochu "postresujem" :-)

sarah2

baby,
neviete niektora ako dr cerven reagoval na nespokojnost tej baby, zuzka myslim ze sa volala, citavam vas, neviem to tu najst, ja tiez k nemu idem.

katka33

Lubs, neboj, vsetko zle je na nieco dobre...a aj keby boli zle, ( co nemyslim, ze to bude tak zavazne) tak sa preliecis tyzden a urcite ta niekde pichnu rychlo, kedze si to mala zdravotne ( ale toto je nahrosi scenar, ved ked ta nic neboli a nemas problemy s travenim, nemoze to byt tak zavazne,a by ti odmietli operaciu)neboj, urcite pojdes po mne.
Neviem o kolkej tam budes, ja sa mam hlasit o 10:30, tak mozno sa stretneme...lahko ma spoznas...uvids ma kolisat sa v rohu, schulena, ako si cmulam malec ;)
A pobalena este nie som ... ale nejako dnes...neviem co sa stalo, nejako to zo mna opadava a uz sa na to pozeram realnejsie...uz vidim, ze tomu neuteciem, tak uz chcem, aby som mala po tom. Nie ze by som sa tesila, to nie....len sa uz neviem dockat...viem ze ma caka nieco neprijemne a tak uz len myslim na to, nech mam uz po tom. Asi podobne pocity ako pred prvym milovanim...aj sa bojis, aj mas strach aj chces vediet ake to je, aj ked vies, ze na prvy raz od toho nemozes vela ocakavat ...ale musi sa to raz stat...no tak asi tak...

korki

alore dik, no ja ju nemam, a prave zvazujem, ci ju neprikupim este. ale nielen teda kvoli mne ale aj kvoli deckam, myslim, ze sa zide. len neviem, ci ju odporucaju doktori na jazvy??? niekto tu tusim spominal, ze nejaka sestricka po opke odporucila pouzivat najazvy tu biolampu...

katka, no co moja??? ako? posledny vikendik a uz budes na druhom brehu... xixi

katka33

Vladka,
tvoja anesteziologicka ti to vysvetli, urcite sa s nou este stretnes, alebo aspon zavolas pre operaciou...aspon ja som a ja idem na 10;30 ..nejest od polnoci a pit max 6 hodin pred operaciou...mne kazala pit vodu koli srcu kolko sa mi bude dat, aby posluchalo...

A Nela? Boze, neviem naco ta story ze bola tento tyzden len na konzultacii a potom jej hned aj zavolali, ze sa uvolnil termin ( a predoperacne si co, vycarovala? A hlavna vec ze uz aj v robote ma vsetko odrieknute na mesiac dopredu...aj to bola uplna nahoda, ze)Ale zase ju chapem, ja to tu skryvam pred mojou rodinou a bolo by mi neprijemne, keby to o mne vedeli vsetci susedia a nie este sa o tom pisalo v novinach...a hlavne ked cestovala az do Brna aj koli tomu, ze nechcela aby sa to pretriasalo po novinach. Tak ale aspon je aj v jej veku dost inteligentna na to, aby sa nevyhovarala na bylinkove tabletky z lekarne ako Judyniova, ktora ma mimochodom jedny z najneprirodzenejsich prs, ake som kedy videla...a napriek tomu tvrdi, ze je narastli za 2 tyzdne od tabletiek....boze, ja jej tak zavidim jej naivitu...

katka33

Vladka,
tvoja anesteziologicka ti to vysvetli, urcite sa s nou este stretnes, alebo aspon zavolas pre operaciou...aspon ja som a ja idem na 10;30 ..nejest od polnoci a pit max 6 hodin pred operaciou...mne kazala pit vodu koli srcu kolko sa mi bude dat, aby posluchalo...

A Nela? Boze, neviem naco ta story ze bola tento tyzden len na konzultacii a potom jej hned aj zavolali, ze sa uvolnil termin ( a predoperacne si co, vycarovala? A hlavna vec ze uz aj v robote ma vsetko odrieknute na mesiac dopredu...aj to bola uplna nahoda, ze)Ale zase ju chapem, ja to tu skryvam pred mojou rodinou a bolo by mi neprijemne, keby to o mne vedeli vsetci susedia a nie este sa o tom pisalo v novinach...a hlavne ked cestovala az do Brna aj koli tomu, ze nechcela aby sa to pretriasalo po novinach. Tak ale aspon je aj v jej veku dost inteligentna na to, aby sa nevyhovarala na bylinkove tabletky z lekarne ako Judyniova, ktora ma mimochodom jedny z najneprirodzenejsich prs, ake som kedy videla...a napriek tomu tvrdi, ze je narastli za 2 tyzdne od tabletiek....boze, ja jej tak zavidim jej naivitu...