Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

baby už sa mi to bliži a teraz namna niečo lezie.Dufam, že nebudem musieť preložiť opku.Ešte mam tyžden.

maria1113

adelaide, tak už mám po kontrole, všetko je v poriadku, ty ideš zajtra, že? Už môžem aj cvičiť a nemusím nosiť pooperačnú podprdu, ale dobre sa v nej spí.
Nelina27, tak už sa ti to blíži, už budeš aj ty prsatica.

korki

nelina 27. mne sa zda, ze na opku vsetkym, bez ohladu na to, o kolkej pojdes pod noz, maju prist pacientky na 7.45... aj ja to mam v papieroch napisane. mala by si to mat na tom papieri, kde mas vypisane predoperacne a termin...

nela111, neviem, ja som zas opacneho nazoru, mne sa nela pociskova tiez velmi paci, fandim jej, je mlada, krasna a podla mna jedine cojej chybalo k dokonalosti boli prave kozy. ona je sice dost chuda, a tym padom nema ziadne prsia, ale hadam nema pribrat len preto aby nejake mala... ja si myslim, a dost som ju sledovala, ze mala slabe jednotky. vsetko bolo podla mna poriadne vystuzene, aj tie vystrihy v letsdance. ale raz ked bola v relacii na streche, tak behala u seba doma len v tricku a bola strasne plocha. v tych letsdancovych satach vyrobili kozy aj adele aj vsetkym, dokonca aj podzamskej.
a myslim, ze u nej to nebolo len o jej voli, ale aj o tlaku z inych stran. tak ako aj nas vsetky ja podporujem, tak podporujem aj ju. myslim, ze keby tam mala to, co ty tvrdis, tak by na opku urcite nesla. paci sa mi na nej, ze to priznava a nie ako ta koza judinyova melie stale o nejakych zazracnych tabletkach...
a mne sa paci aj adelka banaska, ta je uplne spokojna aj s malymi cici aj s velkym a krivym nosom. mat tak jej hlavu...

Nelina27

dakujem vam dievcata, ste velmi zlate

tak pociskova ma predbehla s prskami o jeden den, a zajtra ju dobehnem:-)))

adelaide, na kolku si sa mala rano dostavit na kliniku? mne sestricka povedala ze na deviatu, zda sa mi to nejako neskoro, dufam ze sa nepomylila:-(
zacinam mat poriadnu zaludocnu nervozitu a este toho musim dnes tolko postihat...

Nela111

viete ktory doktor robil prsia Tweenskam??

A k tej Nele Pociskovej, neda mi nezareagovat.. Lebo je to moja oblubena herecka/spevacka. Este pred tyzdnom ci dvoma som bola na muzikali Robin Hood v BA, kde hrala hlavnu ulohu (spolu s Noidom) a bola skvela (rovnako ako aj v Cajockach)! No, mala som ju rada, lebo som si myslela, ze je taka pohodacka, co neriesi veci ako su KOZY, ale zda sa, ze to tak nebolo. Myslim, ze ma, teda mala male prsia (take mensie dvojky tipujem), ale mala! Ked tancovala v Let´s dance a mala oblecene tie dost odhalujuce kostymy.. no neviem, mne nejako nevadilo, ze jej nehupaju trojky-stvorky na hrudi. Chcem povedat, ze mne sa jej postava zdala taka vyvazena. Lebo ked to napriklad porovnam s Elenou Podzamskou, tak na nej mi v tych kostymoch prekazal "prazdny" hrudnik, ale Nela tam nieco mala. Nie tolko ako Vitekova samozrejme, ale proste sa mi k jej postave tie mensie prsia hodili. No ale ked sa tak rozhodla.. Teraz som zvedava, ze ako bude vyzerat po OP, a ze ci bude vsade chodit s velkymi vystrihmi, haha. Pravdupovediac, trochu ma sklamalo, ze isla na takuto OP, ani neviem preco, ale zelam jej krasny vysledok! :)) Ach, ale som sa rozpisala! :-oDDD

Nela111

Baby, s tym maknutim prs - Urcite tomu dajte CAS! Ved par dni ci dokonca par tyzdnov je malo. Predsa len je to cudzi material v tele, a koza je natiahnuta atakdalej. Ja som augmentaciu este nepodstupila, ale mam za sebou kompletnu rhinoplastiku (OP nosa), a spominam si, ze niekolko (dost) mesiacov trvalo, kym sa akoze "usadil" do nejakej kvazi vyslednej podoby. :)