nelina 27. mne sa zda, ze na opku vsetkym, bez ohladu na to, o kolkej pojdes pod noz, maju prist pacientky na 7.45... aj ja to mam v papieroch napisane. mala by si to mat na tom papieri, kde mas vypisane predoperacne a termin...
nela111, neviem, ja som zas opacneho nazoru, mne sa nela pociskova tiez velmi paci, fandim jej, je mlada, krasna a podla mna jedine cojej chybalo k dokonalosti boli prave kozy. ona je sice dost chuda, a tym padom nema ziadne prsia, ale hadam nema pribrat len preto aby nejake mala... ja si myslim, a dost som ju sledovala, ze mala slabe jednotky. vsetko bolo podla mna poriadne vystuzene, aj tie vystrihy v letsdance. ale raz ked bola v relacii na streche, tak behala u seba doma len v tricku a bola strasne plocha. v tych letsdancovych satach vyrobili kozy aj adele aj vsetkym, dokonca aj podzamskej.
a myslim, ze u nej to nebolo len o jej voli, ale aj o tlaku z inych stran. tak ako aj nas vsetky ja podporujem, tak podporujem aj ju. myslim, ze keby tam mala to, co ty tvrdis, tak by na opku urcite nesla. paci sa mi na nej, ze to priznava a nie ako ta koza judinyova melie stale o nejakych zazracnych tabletkach...
a mne sa paci aj adelka banaska, ta je uplne spokojna aj s malymi cici aj s velkym a krivym nosom. mat tak jej hlavu...