Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ja som bola v Novamede u dr. Červeňa a som spokojná. Však potom daj foto do galérky aj pred opkou. Niekto tu už spomínal dr. Závavníkovu sa mi zdá

Elissa

Ahojte dievcata.

Som tu opat, preluskala som zopar stran tejto temy. Podla Vasich reakcii sa mi pozdava MuDr.Trška. Chcem sa spytat, na akom principe funguje tato spominana galerka? Casto sa tu hovori o tej galerii, no neviem, kde by som ju mala hladat. Rada by som si pozrela pracu pana doktora Trsku.

tessy111

maria

ja si idem dať nagor okruhle 360 stredny profil pod sval.Mam 167,52 pod prsiami 75 cez 83.ty si u koho bola?Si spokojna?

maria1113

tessy, ja mám eurosilicony 400ml vysoký profil guľatý tvar. Mám 167cm a 60kg, predtým som mala cez prsia 89cm a teraz mám tých 96cm a pod mám 79cm. Ty si ideš aké dať?

maria1113

tessy, určite možno cvičiť aj v posilke, ale s mierou. Myslím, že pred opkou nemá zaťažovanie prsného svalu nejaký negatívny vplyv.

tessy111

maria
môžeš cvičiť aj v posilke po takom kratkom čase?Nevieš či môžem pred opkou zaťažovať prsny sval?