Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

asi sa nevyjadri... no ja mam stredny aj pre to ze som mala prepadnuty hrudnik a potrebovala som to nejak zaplnit zakryt tak aby boli prsia co najviac pri sebe aspon myslim ze preto zvolil stredny profil a mala som poziadavku na prirodzeny look nie velke a aby nepresahovali telo do stran a z profilu aby bol pekny prechod nie len dve polgule. A vsetko mi nas uzasny pan doktor splnil :)

Nela111

alore - ano, v tych spolocenskych satach na tenucke ramienka to vyzera ako silikony.. Ked si clovek uvedomi, ze pod satami nema podprsenku. Lebo normalne prsia bez podprdy by nevyzerali hore take pevne a okruhle. V kazdom pripade jej ich "nas" doktorko urobil pekne. Uplne jej idu k postave, vobec nie su vulgarne, ale prirodzeny look. Presne take sa mi pacia.

Adelaide - 79 cm pod a vysoky profil? Zaujimave. Zrejme preto taky, ze 400 ml ma celkovo vacsiu plochu ako 300 ml, myslim si.

adelaide

vsak jasne :o)
no a ja som sa tiez pytala na stredny profil este minutu prd operaciou a vysvetloval mi ze by sa nezmestil. a to mam hrudniiicisko 79pod. a zoberte si ze najskor mi chcel dat 300ml stredny..a potom ked sme zmenili ze vacsie chcem tak ze 400 vysoky...takze kto chape moze vysvetlovat..

adelaide

alore pytala som sa aj ja..uz si nepamatal.ale pamata si toho tolko ze ho upodozrievam ci si nieco nedava..:o)on zbada tvar..potom sa zamysli..spomenie si na nick z fora..a presne co s tym hrudnikom robil a kde bola asymetria a ktora bradavka kam smeruje :o))) ze klobuk dolu. a pytala som sa z recesie na veresovu a usmieval sa ze to oni nemozu hovorit :o)
nelina no kde si..ako sa citis?