Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

ozik, opka mi vychadza 4 dni pred kramami. myslite, ze to bude problem??? sestricka mi hovorila, ze to nemam uz riesit, tak ale predsa...
myslite, ze jeden citronik denne mi ich trosku oddiali???

korki

ahojte babule
tak silno myslim na katku33 a cakam na spravu, ze co a ako??? ale to napise ona asi az vecer volakedy... ved uvidime

a mam super spravu. idem 24. 3. na opku, cize o 3mes. skor ako povodne som mala. uvolnil sa termin a volali mi. neskutocne som stastna, ze uz toto leto budem medzi vami prsanami!!! tak ak bude stretko v tom juni, tak sa hlasim... xixi

adnav, ved len teraz nedavno si bola operovana a uz je 18. den. neuveritelne, ako to rychlo letiiii. a tou vazelinou si natieras jazvy???baby tu hovoria, ze jazvy nechat na prirodu.

tessy111

maria

dr.Zabavnikova.Pytala som sa aj ja psychologičky a povedala mi, že dr.si da zaležať na psychike pacienta, či pacientka je schopna spolupracovať pri operacii a po .

maria1113

ahoj flow, takže také 600tovky by si brala hneď.
Tessy, prosím ťa, ty ideš robiť aj psychotesty? To prvýkrát počujem

tessy111

vladka

ešte mi chyba interne ,ale to ma čaka v piatok.Už mam rtg hrudnika,krv,psychtesty.Uvidiš moje po opke a možno budeš milo prekvapena.