Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milena59

andy b
no gulate podla mna nie su prirodzene ale zas niektorym babam to sekne. Ja som tiez mala predtym akotak fajn prsia len po kojeni nic. Vsak si bola v galerke? alebo ti poslem na mail?
Ja mam anatomy 360 su prirodzene ale chcel mi dat este vacsie. No myslim ze by to uz bolo vela, mam trosicku vacsie boky a on ma rad asi Venuse lebo vsetkym chce dat vacsie :)

tessy111

korki

ja tiež pri dvoch deťoch neviem čo skôr.Musim ešte navariť na cely buduci tyžden niečo čo sa da dať do mrazaku.

korki

maria dik. no ale ja ich mam dostat az po opke a niekedy mi pridu aj skor o dva dni, tak sa bojim, ze co ked nebudem schopna si ani vlozku vymenit, by som neprezila, keby mi musia s tym sestricky pomahat...
ale je lepsie, ze to viem takto dopredu kedy idem, lebo co mi vtedy volali dva dni pred opkou, ze sa uvolnilo, tak to bol hrozny sok, to by som nezvladla hlavne po psychickej stranke, takto sa pekne pripravim, zaopatrim si vsetko, aby aj o decka bolo postarane a tak... takze pohoda klidek tabacek.

andy b

Ďakujem Ti Milena za reakciu! :) Ano, predstavu mám! V každom prípade čo mi budú najprirodzenejšie! Ten prvý doktor mi navrhol 365-405 ml anatomické, ja som mu ukázala fotku o svojej predstave. Mám neaký základ, ale po kojení a schudnutí sa mi zmenšili. Páčia sa mi aj tie guľaté, len to nie som "ja" :) Počula som že dr Trška tiež robí pekné anatomy:)

korki

tessy, hej, nervozita je omnoho vacsia, ale pri dvoch detoch nestiham na to mysliet a idem zahajit jarne upratovanie, nech mam po opke klud az do leta...

lubs, super, som rada, ze to dobre dopadlo a mozes ist na opku!!! tesim sa s tebou

maria1113

korki, tak to je super správa, určite si veľmi šťastná. Čo sa týka krámov, tak to vôbec nerieš, ja som mala krámy cez opku a bolo to úplne v pohode, je to aj lepšie kvôli tomu, že prsia sú viac uvolnené.