Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milena59

rez mam pod prsom lebo to najmenej boli :) a podla mna to je ideal hlavne pre mna. Pod pazou to vidno aj teraz co som mala drény tak tam mi to trosku vidno. Uz si len musim najst arbeit a budem uplne happy. Musim byt doma o 15:30 takze...
Ale urcite som za Trskovu robotu robi to skvele a ma vynikajuci pristup a zboznujem anesteziologicku v -SNOPE :)

andy b

Milena! Máš ich supeeer, a naozaj brutálna zmena! Šéfko ich neuvidí:), lebo mailová adresa je moja, a šéfka tu nikdy nemám, príde až raz za dva týždne! Ináč by som mala kopu roboty, len teraz mám dôležitejšie záležitosti:))) musím vybrať operatéra a cecky:))) Inak ja mám výšku 172 a 63 kg, ale do opky ešte chcem schudnúť aspoň dve kilá, tak makám skoro každý deň v posilovni, ak ma pustí malý môj nezbedník syn. Milena, a kde máš rez?

korki

tessy, a ako budes riesit nosenie deti???
a myslis, ze navarit bude pre nas po opke problem? ja ratam tak s dvoma troma dnami a potom uz idem opat pri sporak, ci nie???

milena59

andy b
no ja v robote zas nie som ale mam tiez kopec casu ako ty :).
Tak ja mam 160cm a 55 kg takze ani tucna ani chuda.... fotky som ti poslala, dufam ze ti to sefko nenajde :) ale ze je to brutal rozdiel ?

andy b

Milena, a akú máš výšku a váhu? ja mám tiež širšie boky, tak tie prsia mi vždy stratili. asi som blbá, ale fotky neviem kde pozrieť, neviem doma na svojom počítači už viem že dávnejšie som vedela vojsť do galérií, teraz sa mi nepodarí, a neviem prečo. tak by si mi mohla poslať na gbg.transport@gmail.com? Ďakujem Ti, si milá. no ja som v robote, a píšem o ceckách:)