Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andy b

Zuzi16,nie 19:) tak ja zase chcem prirodzené, ale aj tak nechám si dať na slovo operatéra- no uvidím! Zuzi, a na konzultácii si kde bola?na Záhradníckej ulici? Lebo pán doktor mi písal že operuje na Záhradníckej v ŠNOPE, a že konzultácie robí v Ružinovskej nemocnici, tak to je to isté? Nepoznám BA.

zuzi16

andy b

noo, ja mám teraz take indianske vytahane skoro D,hmm...tak preto aj ta modelácia. Ty ju určite potrebovať nebudeš :O)

IDEM 18.4.

no a gulate chcem ja, lebo "prirodzenych" už mám plnééé zuby :o)

andy b

Zuzi19

a kedy ideš? Ja mám len Maťka, ale mi aj stačí...:) Guľaté si chcela alebo dr ti navrhol? Aké máš teraz prsia a pred kojením. Ja som vždy mala menšie, nehovorím že nič, ale stále mi zostali dosť pevné-ale malé:( Modeláciu asi nebudem potrebovať. No som zvedavá, čo mi navrhne dr Trška.

zuzi16

andy b

inak mám úúplne tie isté miery, ako ty, ale mám po dvoch detoch a idem na modeláciu + imploše k Trškovi...

a dávam guľaté :o)

andy b

Milena, myslím si, že robotu už nájdeš rýchlo, s takými prsami? :) No uvidíš, iste budeš odvážnejšia! Ja by som chcela rez cez bradavku, ten druhý doktor mi navrhol odtiaľ, že keď náhodou niekedy budem chcieť reoperáciu, tak aj tak odtial budú robiť rez, tak ich nechcem mať dve. Ukazoval mi aj fotky, na ktorých boli rezy cez bradaviek, tak krásne boli zahojené, a ževraj odtiaľ je najmenej bolestivé po opke! Ale to je aj tak individuálne, ako tu čítam o bolestiach.

Teraz som sa objednala k dr Tršku na konz. na tento týždeň, som zvedavá čo mi odpíše! Už mi raz napísal minulý týždeň, pýtala som sa na termíny a ceny.

Flow, ty si tiež pred opkou?