Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

dufam a myslim ze je tam vacsi komfort ako v RU /myslim tym aj starostliost.../ :) aj ked IEM v PK to asi nie je...

andy b

Zuzi16

z Komárna, tu v okolí nepoznám takého operatéra, ktorú chvália, jedine v KN operuje dr Marshall, tak málinko o neho píšu, potom v Nitre ešte Mládek, ale na neho som zase čítala aj dosť negatíva, tak som bola nútená hľadať v BA.

zuzi16

andy b

ano, presne tak, jak to napísala Luxury.

Ja som mala aj konzultačku v Šnope. A od kial si, ked nepoznáš Ba? a prečo teda ideš do Ba na opku?

Luxury

Nelina 27 - gratulujem ti k prskam :) a ako je dnes? lepsie? musim priznat, ze tvoj prispevok ma troska rozladil....cakam teraz co napise Katka, ked sa tak velmi bala....

Adnav - aj tebe gratulujem...ze sa ti prska tak udomacnili uz:) aj ostatnym babam, ktore mate kontorly v poradku:)

andy b

Luxury

ďakujem, Šnopku som už ano vyhladala na Google na záhradníckej ul.-tak tam bude operácia pravdepodobne, a konz. mi dr písal ružinovská nem,tak to ešte pozriem na google.

Luxury

andy b - nie nie je to to isté, daj si do googlu Ružinovskú nemocnicu /to je v Ružinove/ a SNOP je sirsie centrum BA /pri Trnavskom myte a Nivach/. ja som bola u neho na prvej konzultacke v Ruzin.Nem. a na druhej v SNOPE...podla toho, kde je, ti navrhne, kam mas prist...je to fuska:)